„Românii au talent”. Trupa UDI Team, al zecelea Golden Buzz al sezonului. Povestea fascinantă a siberienilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Pro TV
FOTO Pro TV

Un moment spectaculos de dans l-a convins pe juratul Dragoş Bucur să acorde cel de-al zecelea Golden Buzz al acestui sezon „Românii au Talent”. Trupa UDI Team l-a impresionat atât de tare pe actor, în cadrul ediţiei din 29 aprilie, încât a simţit nevoia să apese pe butonul auriu.

Trupa de dans din Siberia a obţinut al zecelea Golden Buzz din sezonul 12 al emisiunii „Românii au Talent„.

Băieţii de la UDI Team au povestit că vin din oraşul siberian Tomsk, iar numele vine de la cei trei fondatori ai trupei. Totul a început în anii 1990, iar grupul a devenit faimos în întreaga Rusie, iar acum au o şcoală de dans în oraşul natal. Şcoala este un loc unde pot veni şi copii cu dizabilităţi, care nu plătesc cursurile.

„Suntem trupa de dans UDI. Suntem din Rusia, Siberia, oraşul Tomsk. UDI vine de la Iuri, Denis şi Igor, cei trei fondatori. Toţi trei au crescut la orfelinat. Au format o trupă de dans în anii 90 şi au devenit rapid populari în întreaga Rusie.

În oraşul nostru natal, Tomsk, avem o şcoală de dans unde toţi copiii învaţă să danseze. Este foarte special pentru noi că avem copii cu dizabilităţi care învaţă la această şcoală fără să plătească. Încercăm să le oferim copiilor posibilitatea de a dansa, de a fi pe scenă pentru că fondatorii, în copilăria lor, nu au avut această şansă şi au vrut să le ofere asta copiilor", au povestit cei din UDI Team, în cadrul emisiunii Pro TV.

Citeşte continuarea pe Click!

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite