Rocsana Marcu dă în judecată Antena Group: care este motivul şi ce daune cere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rocsana Marcu, fostă prezentatoare la Antena Stars, dă în judecată Antena Group şi cere daune morale de mii de euro. Vedeta a fost concediată fără nicio explicaţie în luna august, însă contractul de colaborare a rămas în vigoare din cauza unor neînţelegeri privind clauzele, motiv pentru care în toată această perioadă nu a putut să colaboreze cu o altă televiziune.

Rocsana Marcu a fost co-prezentatoare a emisiunii „Agenţia VIP“, alături de Adriana Bahmuţeanu, însă în această vară, cu doar zece zile înainte de începerea unui nou sezon al show-ului a fost anunţată că nu va mai apărea pe post fără a i se expune motivele unei astfel de decizii, susţine pentru Paginademedia.ro avocata vedetei, Ramona Aldea. 

Mai mult, pentru că părţile nu s-au înţeles cu privire la anumite clauze, contractul este încă în vigoare, iar Rocsana Marcu nu poate colabora cu alte posturi. 

„Contractul este încheiat pe perioadă nedeterminată şi este încă în vigoare. Le-am cerut să ne transmită contractul de reziliere, în care să se menţioneze motivele. Nu a venit niciun răspuns. Clienta mea nu se poate duce la alte emisiuni pentru că este sub contract cu Antena Group. Iar în prezent nu îşi poate îndeplini obligaţiile contractuale“, a explicat avocata pentru Paginademedia.ro. 

Prin urmare, fosta prezentatoare a depus o acţiune în instanţă prin care cere să se constate rezilierea contractului, plata salariului aferent perioadei în care nu a mai avut activitate la Antena Stars şi daune morale în valoare de 10.000 de euro. 

În ceea ce priveşte neînţelegerile, avocata a precizat pentru Cancan că în actul adiţional prin care părţile încheiau colaborarea reprezentanţii grupului Intact au prevăzut că îşi rezervă dreptul de a o acţiona în instanţă pe Marcu oricând pentru prejudicii de imagine aduse companiei şi de a-i cere daune de aproximativ 50.000 de euro. Evident, vedeta şi echipa legală nu au fost de acord.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite