Program TV în weekend. Cele mai interesante filme de acţiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Program TV în weekend. Filme de acţiune
Program TV în weekend. Filme de acţiune

Programul TV în weekend anunţă câteva filme de acţiune interesante pentru cei care vor să se relaxeze în faţa micului ecran.

Program TV în weekend. Filme de acţiune. Hai să fim poliţişti! HBO Comedy. Vineri. 23:00. Doi prieteni foarte buni decid ca de acest Halloween să se costumeze în poliţişti. Însă atunci când sunt pe stradă, toţi îi iau în serios. 

Atât de mult le place asta, încât decid ca şi de acum încolo să profite de puterea pe care le-o dă uniforma. Ba, fac rost şi de o maşină de poliţie şi încep să răspundă la apeluri. Bineînţeles că cele cu petreceri, droguri şi tipe hot le plac mult. Problema e că nu sunt doar asemenea tip de semnale de alarmă. Când dau de bande şi mafioţi, lucrurile se schimbă. Şi, dacă mai adăugăm şi detectivi corupţi, ştim siguri că cei doi intră în probleme (foarte amuzante pentru noi).

Program TV în weekend. Filme de acţiune. Electra Glide. Cinemax. 21:15. Vineri Un film clasic uimitor, cu Robert Blake în rolul memorabil al unui poliţist pe motocicletă, dintr-un orăşel, care trebuie să înfrunte o mare de deziluzii, schimbări şi violenţe, la bordul Electra Glide.

Program TV în weekend. Filme de acţiune. Quintă Ryală, pe Cinemax 2

Program TV în weekend. Filme de acţiune. Cei patru fantastici: Ascensiunea lui Silver Surfer. HBO. 18:25. Sâmbătă. Echipa celor 4 Fantastici are cea mai dificilă misiune de până acum. Enigmaticul aventurier intergalactic supranumit Silver Surfer vine pe Pământ cu sarcina de a-l distruge, trimis de temutul Galactus.

Reed (interpretat de Ioan Gruffudd), Ben (Michael Chiklis), Sue (Jessica Alba) şi Johnny (Chris Evans) trebuie să-l oprească. Sarcina nu este uşoară, întrucât Silver Surfer este capabil să absoarbă şi să manipuleze energia cosmică, are puteri nelimitate şi este indestructibil. El poate călători atât în spaţiu, cât şi în hiperspaţiu, e capabil să zboare cu viteze mai mari decât cea a luminii şi poate călători în timp. El nu are nevoie să doarmă, să mănânce sau să bea, funcţionând exclusiv pe baza transformării materiei în energie. Temperaturile extreme şi radiaţiile şi nu-l afectează şi poate supravieţui fără aer, în vid absolut.

Program TV în weekend. Filme de acţiune. Quintă Royală. Cinemax 2. 21:00. Sâmbătă. Este povestea încercărilor unui bărbat de a începe o nouă viaţă renunţând la marele său viciu, jocul de cărţi. Matt Damon interpretează rolul unui fost împătimit jucător de pocher, Mike McDermott. Este student la Drept şi are drept iubită o colegă de facultate, Jo (Gretchen Mol). Pentru Mike, studiile sale reprezintă un drum sigur spre succes, însă unul care nu-i oferă senzaţiile tari ale jocului de pocher. 

Planurile îi sunt însă date peste cap o dată cu apariţia unui vechi prieten, Worm (Edward Norton). Abia ieşit din închisoare, acesta dă repede de bucluc, punându-l pe Mike în faţa unei mari dileme: fie îşi continuă drumul spre succes, fie reintră în lumea cartoforilor pentru a-şi salva prietenul.

Program TV în weekend. Filme de acţiune. Greu de ucis, pe HBO

Program TV în weekend. Filme de acţiune. Divergent. Digi Film. 20:00. Duminică. Lupta încrâncenată a unei adolescente de a-şi descoperi adevărata identitate, în ciuda legilor foarte stricte după care lumea se ghidează. Într-un viitor nu foarte îndepărtat, când Terra este în întregime militarizată, societatea este împărţită în categorii clar delimitate în funcţie de personalitatea fiecărui individ. Deşi pare o fată obişnuită, Tris Prior află că este "divergentă" şi nu va putea aparţine niciodată vreunui grup. Divergenţii, rarele excepţii, sunt cei cu spirit independent, aceia de care conducătorii se tem, cei care trebuie supuşi, anihilaţi.

Războiul începe atunci când Tris deconspiră faptul că Jeanine (Kate Winslet) urmăreşte să controleze toate facţiunile şi să distrugă toate imperfecţiunile sistemului, eliminandu-i pe cei care au mai multe virtuţi şi nu pot fi dominaţi. Beatrice înţelege că ea nu se potriveşte perfect în jocul de puzzle pe care îl urmează. Sistemul distruge fără milă pe oricine care nu se supune ordinelor.

Program TV în weekend. Filme de acţiune. Greu de ucis 4. HBO. 23:55. Duminică. Mult încercatul McClane are iar parte de acţiune în viaţa sa. De data aceasta are ca nemessis un hacker şi un partener tânăr care se tot miră de calmul său în atâtea curse-urmărire, de parcă a mai văzut aşa ceva (şi, aşa cum bine ştim din serie, eroul a văzut ceva acţiune la viaţa sa!). Va învăţa, săracul, că povestea îl poartă într-un ritm de acţiune cu sufletul la gură.   

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite