Program TV. Cele mai interesante filme de acţiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Program TV. Filme de actiune
Program TV. Filme de actiune

În program TV de azi există şi câteva filme de actiune interesante. Iată câteva recomandări pentru cei care vor să-şi petreacă seara în faţa micului ecran:

Program TV. Filme de acţiune. Cowboy Shaolin. Digi Film. 20:00. Când prinţesa Pei Pei (Lucy Liu) este răpită din China, împăratul trimite trei dintre cei mai buni gardieni ai săi să ducă aurul pentru răscumpărarea fiicei sale în vestul sălbatic al Americii. 

Chon Wang (Jackie Chan) nu făcea parte dintre trimişii speciali, dar pleacă să-l ajute la căratul bagajelor pe unchiul său care era translator. Trecând cu trenul prin deşertul Nevada, sunt atacaţi de un grup de jefuitori. Cu ajutorul artelor marţiale, Chon scapă trenul de jefuitori, dar rămâne singur în deşert. El dă peste căpetenia hoţilor, Roy O'Bannon (Owen Wilson) care era îngropat de ai lui în nisip. până la gât. Ar fi fost o hrană gustoasă pentru vulturi dacă nu l- ar fi ajutat Chon să scape de calvar.

Program TV. Filme de acţiune. Fiecare vede altceva. HBO. 23:20. Opt oameni diferiţi, fiecare cu punctul său de vedere, încearcă să descopere un singur adevăr privitor la culisele unei tentative de asasinat asupra preşedintelui Statelor Unite. Thomas Barnes (Dennis Quaid) şi Kent Taylor (Matthew Fox) sunt doi agenţi ai Serviciului Secret, însărcinaţi cu paza preşedintelui Ashton (William Hurt), aflat la un summit hotărâtor asupra războiului global împotriva terorismului. Când preşedintele Ashton este împuşcat, la scurtă vreme după sosirea sa în Spania, se dezlănţuie haosul, iar oameni complet străini unul de altul îşi unesc forţele pentru a-l găsi pe asasin. 

În mulţime se află Howard Lewis (Forest Whitaker), un turist american care crede că l-a surprins pe asasin, în timp ce filma evenimentul cu camera portabilă, pentru copiii lui. La faţa locului, relatând evenimentul istoric pentru milioane de telespectatori din întreaga lume se afla şi producătoarea americană de ştiri Rex Brooks (Sigourney Weaver). Pe măsură ce ei, şi alţii ca ei, îşi spun fiecare versiunea, piesele din puzzle încep să se aşeze la locul lor, iar îndărătul aparenţelor încep să apară, tot mai evident, motivaţii şocante.  

Program TV. Filme de acţiune. „Impuls”, cu Willa Ford, pe Pro Cinema

Program TV. Filme de acţiune. O noapte la muzeu. HBO Comedy. 17:10. În 1993, autorul croat Milan Trenc scrie o carte cu ilustraţii pentru copii intitulată "Night At The Museum". Cartea s-a bucurat de un succes extraordinar, atât în rândul copiiilor, cât şi al adulţilor. Eroul principal, Larry Daley, proaspăt angajat ca paznic de noapte la Muzeul Naţional de Ştiinţe Naturale din New York, constată cu uimire că unul dintre preţioasele schelete de dinozaur a dispărut în mod misterios din vitrină. Intrigat, Larry îşi continuă rondul pentru a verifica celelalte exponate şi descoperă că au plecat la plimbare!

Cartea a atras atenţia studiourilor Fox şi a producătorilor Chris Columbus şi Michael Barnathan, care au decis să preia ideea pentru un film. Acceptând slujba la muzeu, Larry îi înlocuieşte pe vechii paznici de noapte - un trio format din Cecil, Gus şi Reginald (legendele vii - Dick Van Dyke, Mickey Rooney şi Bill Cobbs). Aceştia au un plan diabolic, pe care Larry îl va dejuca datorită inventivităţii şi curajului său şi cu ajutorul sfaturilor înţelepte ale fostului preşedinte al SUA Theodore Roosevelt.

Program TV. Filme de acţiune. Impuls. Pro Cinema. 20:30. Claire Dennison (Willa Ford) este o femeie frumoasă şi managerul unei agenţii de publicitate. Femeia este nemultumiţă de relaţia cu soţul ei, Jonathan Dennison (Angus Macfadyen), deoarece acesta nu participă la jocurile ei erotice, care au drept scop îmbunătăţirea relaţiei. 

Datorită serviciului, Claire călătoreşte foarte mult. Plecată într-o delegaţie, îl întâlneşte pe Jonathan în holul hotelului, schimbat, cu un alt stil al îmbracăminţii şi al părului. Claire îl atrage în camera ei de hotel şi întreţin relaţii sexuale. Dimineaţa, Jonathan o sună pe Claire, şi aceasta realizează că totul fusese o greşeală şi că barbatul cu care fusese noaptea trecută nu era soţul ei. Claire decide să încheie orice relaţie cu acesta, însă descoperă că este un psihopat care este obsedat de ea.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite