Program TV azi. Patru recomandări de filme de acţiune pentru seara aceasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Program TV azi. Filme de actiune. Van Damme joacă în „Risc maxim”
Program TV azi. Filme de actiune. Van Damme joacă în „Risc maxim”

Cei care vor să vadă filme de acţiune în seara aceasta au în program TV azi câteva pelicule care merită urmărite. Iată câteva recomandări:

Program TV azi. Filme de acţiune. S.W.A.T. - Trupe de elită. Pro Cinema. 20:30. Colin Farrell îl interpretează pe Jim Street, un fost membru al echipei S.W.A.T., care, alături de partenerul său Brian Gamble (Renner) este eliminat din echipă în urma unei decizii controversate pe care au luat-o în timpul unei acţiuni cu luare de ostateci. 

Dezgustat, Gamble îşi dă demisia, dar meseria de poliţist este pentru Street viaţa lui şi este de acord să fie degradat, sperând să aibă într-o zi şansa de a se reabilita şi de a purta încă o dată privilegiata uniformă S.W.A.T.

Street are acea şansă în momentul în care comandantul Dan "Hondo" Harrelson (Jackson) este desemnat să recruteze şi să antreneze cinci poliţişti de prim rang pentru noua trupă S.W.A.T. (Trupa Specială de Arme şi Tactică).

Program TV azi. Filme de acţiune. Un ţinut al crimelor. 1:40. Bud Carter este un detectiv cu state vechi care ajunge în situaţia de a face echipă cu Jesse Weiland, un faimos asasin profesionist, pentru a prinde un cap mafiot care pusese un preţ pe capul lui Weiland.

Program TV azi. Filme de acţiune. „Risc maxim”, pe Digi Film

Program TV azi. Filme de acţiune. În numele credinţei. AMC. 0:00. Revenindu-şi după moartea soţiei sale în urma unui accident ciudat, un psiholog se mută împreună cu fiul său la New York şi se angajează la NYPD. În curând este prins într-o serie de omoruri sângeroase care duc la secta Santeria, care crede în sacrificiul copiilor. Fără să-şi dea seama, îi conduce pe cei din această sectă către fiul lui. 

Program TV azi. Filme de acţiune. Risc maxim. Digi Film. 23:20. Alain Moreau (Jean-Claude Van Damme) este un poliţist francez, care într-una din zile află de la colegii săi că în timpul unei misiuni foarte spectaculoase au dat peste cadavrul unui bărbat care seamănă leit cu el. Surprins de asemănarea izbitoare dintre el şi Mikhail, Alain încearcă să afle cât mai multe lucruri despre cel care află că-i fusese frate geamăn. 

Pentru asta, Alain pleacă la New York şi se hotărăşte să preia identitatea fratelui său. Pentru a afla mai multe despre existenţa acestui frate necunoscut pentru el, Alain trebuie să pătrundă în lumea mafiei ruseşti din New York, unde află că îşi petrecuse Mikhail întreaga viaţă de până atunci. Aici, Alain face echipă cu fosta iubită a fratelui sau (Natasha Henstridge), şi riscurile devin maxime atunci când mafia este hotărâtă să-i distrugă.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite