Program TV azi. Filme poliţiste care merită urmărite în seara aceasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care vor să vadă filme poliţiste în seara aceasta au în program TV azi câteva pelicule care merită urmărite. Iată câteva recomandări.

Program TV azi. Filme poliţiste. Memorie perfectă. AXN. 18:15. Poppy Montgomery o interpretează pe Carrie Wells, o fostă poliţistă misterioasă care suferă de o afecţiune rară datorită căreia memoria ei este fotografică. Astfel, ea îşi aminteşte fiecare loc, fiecare conversaţie, fiecare moment de bucurie şi de tristeţe. 

Nu e ca şi cum nu uită nimic, ci mai degrabă e forţată să nu uite nimic, cu excepţia detaliilor zilei în care sora ei a fost ucisă cu mulţi ani în urmă. De atunci, Carrie a încercat să-şi lase trecutul în urmă. 

Însă, în mod neaşteptat, ea îl reîntâlneşte pe Al Burns (Dylan Walsh), fostul ei iubit şi partener, când o crimă are loc în blocul unde locuia. Şi, inevitabil, ea este consultată în cazul de omucidere. Aşa începe o nouă carieră, plină de detalii revelatorii pentru fiecare caz cercetat.

Program TV azi. Filme poliţiste. Combinaţie periculoasă. Pro Cinema. 20:30. Ann (Amy Locane) este o tânără foarte îndrăgostită de noul ei iubit, Tom Baker (William McNamara), al cărui şarm a cucerit-o imediat. Însă când totul părea că îi merge bine, lucrurile se complică îngrozitor pentru Ann. Totul începe când şeful ei, Carl (Richard Tyson), o roagă să aibă grijă de fetiţa lui, Katie, cât timp el se ocupă de internarea mamei acesteia, Chloe (Priscilla Barnes), într-un centru de recuperare pentru drogaţi. 

Asistând la una din crizele lui Chloe, şi cum ea şi-a pierdut singura fiică într-un accident, Ann acceptă imediat să aibă grijă de Katie. Între ele se leagă o relaţie deosebită, fetiţa bucurându-se de toată îngrijirea care-i lipsise până acum. Carl însă este omorât, iar Ann află, spre surpriza ei, de la Tom că iniţial totul fusese un plan prin care el şi Carl încercau să o şantajeze pe Chloe. 

De fapt Katie fusese răpită, iar tânăra se vede implicată, fără voia ei, în această sumbră afacere. Deşi moartea lui Carl nu făcea parte din plan, Tom nu vrea să renunţe la bani, iar pentru Ann transformarea sa subită este un adevărat şoc. Ea pune însă interesele copilului mai presus de ale sale şi încearcă să o salveze. 

Program TV azi. Filme poliţiste. „Punct ochit, punct... iubit”, pe TV 1000

Program TV azi. Filme poliţiste. Tânăr pentru totdeauna: Bonnie Şi Clyde. TNT. 22:00. Clyde Barrow, recent eliberat din închisoare, se reapucă de furat. El o întâlneşte pe Bonnie Parker şi, împreună, vor teroriza sudul Statelor Unite în anii '20. Cei doi mici jefuitoari ajung pe prima pagină a ziarelor pentru crime, după ce au trecut de la benzinării la bănci. 

În paralel cu încercările poliţiei de a-i prinde, se desfăşoară şi povestea lor de dragoste, toridă şi sexy. Pe capul lor se pune o recompensă şi încep să fie vânaţi. Cei doi sunt prinşi într-o încercuire şi ciuruiţi. Secvenţa aceasta de final a rămas antologică, filmul fiind bazat pe faptele reale - mai romantizate şi cu chipuri mai pline de carismă - ale celebrilor gangsteri.

Program TV azi. Filme poliţiste. Punct ochit, punct... iubit! TV 1000. 19:50. Bill Nighy este Victor Maynard, un asasin singuratic între două vârste, care trăieşte pentru a o mulţumi pe dificila lui mamă, (Eileen Atkins), deşi are reputaţia că este de o eficienţă letală, ca nimeni altul. Victor este cel mai respectat asasin din ţară - dar şi cel mai scump. Este un maestru în meseria pe care o moşteneşte din familie, încă de la bunicul său. Problema e că nu e chiar jobul potrivit ca să găsească fata visurilor lui, iar mama lui nu-l slăbeşte o clipă cu această problemă, fiindcă se teme că n-o să mai aibă cine să ducă mai departe această afacere de familie. Îl bate non stop la cap să-şi găsească pe cineva.

Rutina lui profesională se duce pe apa sâmbetei când se trezeşte atras fără scăpare de o tânără care ar fi trebuit să fie următoarea lui ţintă, Rose (Emily Blunt). Aşa că îi cruţă viaţa şi se alege şi cu un ucenic nedorit, Tony (Rupert Grint), care, ca şi Rose, e convins că Victor este un detectiv privat. 

Victor îi ia sub protecţia sa, de care cei doi tineri au mare nevoie, căci clientul care o voia moartă pe Rose (Rupert Everett) e nemulţumit şi vrea, totuşi, ca jobul încredinţat lui Victor să fie dus la bun sfârşit.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite