Program TV azi. Filme poliţiste care merită urmărite în seara aceasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care vor să vadă filme poliţiste în seara aceasta au în program TV azi câteva pelicule care merită urmărite. Iată câteva recomandări.

Program TV azi. Filme poliţiste. La ananghie. 23:35. HBO. Trei adolescenţi din Texas speră să fugă de existenţa lor fără viitor, dar sunt atraşi în sordida lume a crimei organizate când unul dintre ei fură de la omul greşit.

Program TV azi. Filme poliţiste. Doberman. Cinemax. 0:00. Yann Lepentrec (Vincent Cassel) este Dobermann, şeful unei bande de răufăcători extrem de periculoşi. Inamicul public numărul unu, Yann are la activ, împreună cu prietenii săi Mosquito, Pitbull, The Padre, Leo, Manu şi Olivier şi iubita sa Nat the Gypsy, un cazier lung cât casa.

Ţicniţi, foarte specializaţi, rapizi şi eficienţi şi mereu aflaţi în căutarea surplusului de adrenalină, Dobermann şi ai săi au devenit pentru poliţişti obiective prioritare, pentru a căror anihilare se pot folosi orice mijloace.

Dar cum toate încercările acestora dau greş, cazul este repartizat celebrului Sauveur Christini, oaia neagră a poliţiei. Un adevărat ticălos, Christini este tipul de individ care pune întotdeauna autorităţile într-o lumină proastă. Foarte eficient, nu dă însă doi bani pe regulamente, iar "afacerea Dobermann" o ia pe cont propriu. Din confruntarea sa cu tânărul gangster nu va exista decât un singur supravieţuitor.

Program TV azi. Filme poliţiste. Pineapple Express: O afacere riscantă, pe TV 1000

Program TV azi. Filme poliţiste. Omul de legătură. Pro Cinema. 18:45. Contabilla unui bijutier fură o bijuterie foarte valoroasă şi pleacă pe continentul european. Un detectiv o urmăreşte şi îşi dă seama că nu este singura persoana care o caută, începând să suspecteze că acest caz este ceva mai complex decât un simplu furt de bijuterii.

Program TV azi. Filme de acţiune. Pineapple Express: O afacere riscantă. TV 1000. 23:00. Catalizatorul acţiunii, Dale Denton (Seth Rogen), are o relaţie suspectă de afaceri cu tăcutul Saul Silver (James Franco) pe care catadicseşte să-l viziteze doar cu gândul la marfa pe care o vinde Saul - un drog nou pe nume Pineapple Epress. Atunci când Dale devine fără voie martorul unei crime comise de o poliţistă coruptă (Rosie Perez) şi de cel mai periculos dintre traficanţii de droguri ai oraşului (Gary Cole), el intră în panică abandonând preţiosul drog la locul faptei. 

Mergând pe urmele drogului, urmăritorii îi descoperă pe Dale şi Saul, aşa că aceştia sunt nevoiţi să fugă, realizând că aventura la care iau parte nu este din păcate rodul unor coşmaruri cauzate de droguri. Dacă scapă din acest clenci ar avea şansa să devină buni prieteni. Şi toate astea din cauza Pineapple Express!

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite