Program TV azi. Filme poliţiste care merită urmărite în seara aceasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care vor să vadă filme poliţist în seara aceasta au în program TV azi câteva pelicule interesante, care merită urmărite. Iată câteva recomandări:

Program TV azi. Filme poliţiste. Detectivii din Louisiana. HBO. 21:40. Martin Hart (Woody Harrelson) şi Rust Cohle (Matthew McConaughey) sunt doi detectivi şi foşti parteneri care au lucrat în Divizia de Investigaţii Criminale din Louisiana la mijlocul anilor '90.

În 2012, din motive încă nedezvăluite, cei doi sunt intervievaţi separat de către anchetatori cu privire la cazul lor cel mai notoriu: crima macabră din 1995, când o prostituată a fost ucisă de un posibil criminal în serie cu înclinaţii oculte tulburătoare. 

Relaţia dintre Hart şi Cohle şi momentele tensionate dintre ei au devenit elemente importante în verdictul stabilit în trecut. Hart, un localnic sociabil şi un om de familie a cărui căsătorie se deteriorează din cauza muncii şi a infidelităţii sale, este, cel puţin aparent, la polul opus de Cohle, un pesimist singuratic şi fost detectiv la narcotice din Texas. În vreme ce intriga creşte odată cu obsesia celor doi de a găsi criminalul, adevărata dramă se concentrează pe natura relaţiei dintre Hart şi Cohle, personalităţile lor şi felul în care se influenţează unul pe altul.  

Program TV azi. Filme poliţiste. NCIS: Los Angeles. AXN. 21:05. E o dramă despre lumea riscantă a Biroului de Proiecte Speciale (BPS), o divizie NCIS care trebuie să prindă criminalii periculoşi ce ameninţă securitatea naţională. Luându-şi identităţi false şi folosind cea mai avansată tehnologie, această echipă de agenţi extrem de bine pregătiţi lucrează sub acoperire şi-şi riscă vieţile pentru a-şi îndeplini misiunile.

Program TV azi. Filme poliţiste. „Suspect de crimă”, pe Cinemax 2

Program TV azi. Filme poliţiste. Judecătorul. Cinemax. 21:00. Când Hank, un avocat de succes, primeşte vestea morţii mamei, nu bănuieşte ce îl aşteaptă acasă. Porneşte la drum, cu copilul după el, spre mica localitate de provincie.

Tatăl lui, judecător timp de 42 de ani, îi este străin. Cei doi nu îşi vorbesc şi nici nu au punţi de legătură între ei. Însă totul se schimbă când tatăl face un accident de maşină. Acuzat de omor, riscă închisoarea. Stă numai în puterea fiului acum să descurce firele încurcate ale nefastului eveniment, să facă lumină şi să găsească metode de a face pace cu trecutul.

Program TV azi. Filme poliţiste. Suspect de crimă. Cinemax 2. 21:00. Un judecător se sinucide, iar secretara lui e găsită moartă. Un surdo-mut fără casă, Carl Anderson, este arestat pentru această crimă. Kathleen Riley, avocat, este desemnată să-l apere pe Anderson. Nu e o crimă obişnuită, cu un criminal obişnuit. Un amestec ciudat de dovezi o conduc pe Kathleen pe o pistă foarte periculoasă până în cele mai înalte niveluri ale guvernului, în căutarea unor răspunsuri. Cu cât se apropie mai mult de adevăr, cu atât viaţa ei e mai mult în pericol.

Program TV azi. Filme poliţiste. Antiglonţ. Digi Film. 20:00. O poveste despre un poliţist, un infractor şi o prietenie frumoasă de care s-a ales praful. Cândva parteneri în tot soiul de afaceri necurate, Archie Moses (Adam Sandler) şi Rock Keats (Damon Wayans) se află acum de o parte şi de alta a baricadei (şi a legii). Fiecare se consideră trădat de cel pe care-l considerase prieten, dar soarta crudă face ca destinele lor să se întâlnească din nou, şi nu în cele mai fericite circumstanţe.

Moses este un borfaş care se ocupa cu furturile de maşini şi supravegherea tranzacţiilor unui important traficant de droguri. Când s-a ivit ocazia unei afaceri importante (bineînţeles, cu droguri), nu a stat prea mult pe gânduri înainte să îl implice şi pe bunul său prieten. Keats era însă, de fapt, un poliţist care lucra sub acoperire, lucru ce a ieşit la iveală în cel mai nepotrivit moment. În timpul încăierării ce a urmat, Moses l-a împuşcat, din greşeală, în cap, pe Keats. Acesta a supravieţuit, iar acum amândoi au să-şi reproşeze câte ceva. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite