Program TV azi. Filme de comedie care merită urmărite în seara aceasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Program TV azi. Filme de comedie
Program TV azi. Filme de comedie

Cei care vor să vadă filme de comedie în seara aceasta au în program TV azi câteva pelicule interesante, care merită urmărite.

Program TV azi. Filme de comedie. HBO 20:00. Au trecut deja 6 ani de când Paul are grijă de mall-ul său ca să nu existe incidente periculoase în el. E timpul ca să plece şi el într-o binemeritată vacanţă. Alege agitaţia Las Vegas-ului, ca să o mulţumească şi pe fiica lui adolescentă. 

Însă nici nu ajunge bine şi e implicat fără să vrea într-o aventură. Poliţistul din el nu îl lasă să stea pe margine, aşa că vacanţa se transformă într-un vârtej de evenimente mai mult sau mai puţin comice.

Program TV azi. Filme de comedie. Săruturi şi focuri de armă. HBO Comedy. 21:00. Un hoţ de mâna a doua (Downey Jr.) care încearcă să treacă drept actor, vine în Los Angeles pentru un casting şi se trezeşte în mijlocul unei anchete despre o crimă. 

În acţiune e implicată fata (Monaghan) de care era îndrăgostit până peste cap în liceu şi un detectiv (Kilmer) ce îl pregătea pentru viitorul său rol. Un film de artă special care a atras atenţia mai multor selecţioneri şi juri de festivaluri.

Program TV azi. Filme de comedie. „Întâlnire misterioasă”, pe AMC

Program TV azi. Filme de comedie. Ace Ventura Jr.: Aşa tată, aşa fiu. Pro Cinema. 20:30. Aşchia nu sare departe de trunchi! Ace Ventura Jr. (Josh Flitter) porneşte a investiga un caz care îl implică direct: mama sa este acuzată că ar fi furat un pui de panda. 

Juniorul trebuie să salveze onoarea familiei demonstrând că mama sa nu e vinovată dar trebuie să găsească şi făptaşul de drept. Un băieţel la fel de excentric ca şi tatăl, detectiv de animale! 

Program TV azi. Filme de comedie. Mândrie. Cinemax. 21:00. Prezentat în secţiunea Quinzaine des Realisateurs şi premiat la Cannes cu Queer Palm, filmul este o „sărbătoare irezistibilă şi plină de entuziasm a alianţei dintre minerii grevişti şi homosexualii activişti” (Screen Daily). 

Filmul a fost recunoscut de către celebra publicaţie de cinema IndieWire drept „exemplificarea perfectă a comediei”.

Program TV azi. Filme de comedie. Întâlnire misterioasă. AMC. 20:25. Pentru Tom McHugh, un tânăr de 20 de ani care locuieşte cu părinţii într-un cartier bogat din Chicago, sexul rămâne un mister neexplorat. Ca majoritatea tinerilor de vârsta lui, Tom este chinuit de hormoni şi de o imaginaţie mult prea bogată. 

Pasiunea lui se îndreaptă spre o frumoasă tânără, Geena, care locuieşte alături. Spionând-o cu telescopul, Tom se visează împreună cu ea pe o insulă tropicală unde trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Dar este puţin probabil ca între ei să înceapă ceva, deoarece Tom este prea timid şi nu îndrăzneşte să-i dea nici măcar un telefon. 

În ciuda lipsei de încredere, lui Tom i se iveşte ocazia mult aşteptată când fratele lui mai mare vine acasă. Craig, idolul lui Tom, cu o voce seducătoare, îi dă un telefon Geenei şi îi aranjează o întâlnire cu Tom. Generos, Craig insistă ca neexperimentatul său frate să-i împrumute identitatea, maşina şi cărţile de credit ca s-o impresioneze pe Geena. Fanteziile lui Tom par a se realiza când, în sfârşit, se întâlneşte cu Geena. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite