Primul teaser video pentru ultimul sezon House of Cards, fără Kevin Spacey VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Netflix a prezentat primul teaser video pentru al şaselea şi ultimul sezon al serialului „House of Cards“ şi o are în prim-plan pe actriţa Robin Wright, după ce Kevin Spacey a fost înlăturat din cauza scandalului sexual.

„Abia începem“, spune Claire Underwood (Robin Wright), aflată în Biroul Oval, care devine protagonista ultimului sezon al serialului, care va debuta în toamnă şi va avea opt episoade, potrivit Hollywood Reporter, citată de News.ro.

Precedentul capitol s-a încheiat cu Claire Underwood spunând că este „rândul ei“, după ce devine preşedinte, înlăturându-l pe soţul ei, Frank Underwood (Kevin Spacey), din Casa Albă.

După acuzaţiile privind comportamentul sexual inadecvat al actorului Kevin Spacey, compania Netflix a fost nevoită să renunţe la colaborarea cu starul american. 

Prin urmare, producţia serialului a fost întreruptă pentru a rescrie scenariul, excluzându-l pe Underwood, personajul interpretat de Spacey. Eliminarea lui nu a fost greu de realizat având în vedere că încă din sezonul şase „House of Cards“ se pregătise terenul pentru ca Robin Wright să devină vedeta serialului.

Totuşi, scandalul sexual în care este implicat Kevin Spacey a costat compania Netflix 39 de milioane de dolari.

În ultimul sezon „House of Cards“ vor apărea şi nominalizaţii la Oscar Diane Lane şi Greg Kiennear şi, chiar dacă nu se cunosc detalii despre personajele pe care le vor interpreta, vor fi fraţi.

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite