Premieră la „Dansez pentru tine“: concurenţii vor face striptease

0
Publicat:
Ultima actualizare:
luciu dansez

După coregrafii spectaculoase şi incitante, în cel de-al 13-lea sezon „Dansez pentru tine“ publicul va avea parte de un dans în premieră. Cele cinci vedete rămase în concurs – Nicoleta Luciu, Oana Ioniţă, Şerban Copoţ, Roxana Ionescu, Max Dragomir - şi partenerii lor vor face... striptease.

Mişcări ritmice, poftă de viaţă, unduiri senzuale şi spectacol. Toate aceste elemente se vor regăsi în această seară în ringul de la „Dansez pentru tine“, când echipele rămase în concurs se vor întrece pe ritmuri latino şi, în premieră pentru acest show, vor face striptease. Samba, salsa, bachata şi merengue îi vor încânta telespectatorii şi-i vor duce în ritm de dans în America de Sud.

Însă atmosfera va deveni cu adevărat fierbinte odată cu cel de-al doilea dans al serii, striptease, când perechile rămase în concurs vor fi nevoite să demonstreze că ştiu... să se dezbrace pe ritmul muzicii.
După ce a evitat eliminarea la ediţia de săptămâna trecută – când a luptat împotriva Biancăi Drăguşanu, care a părăsit competiţia – Nicoleta Luciu se află din nou la duel. De data aceasta ea şi partenerul ei, Attila Hainer, vor lupta împotriva perechii Şerban Copoţ - Valentina Hainăroşie.

Câteva cupluri celebre vor veni şi ele în ringul visurilor şi vor dansa pentru o cauză nobilă. Cabral şi soţia lui, Andreea, vor dansa pentru a ajuta un băieţel de 5 ani Marius Cătălin Mâţâcă, diagnosticat cu o boala necrutatoare: hemofilie, o afecţiune hemoragică ereditară care poate transforma orice lovitură primită într-o moarte atroce.

Şi Minodora se alătură vedetelor care dansează pentru un caz umanitar şi, alături de soţul ei, intră în ringul visurilor pentru Ioana, o tânără cu o situaţie financiară extrem de grea.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite