Povestea Alexandrei Croitoru, fata care a primit primul Golden Buzz de la Dragoş Bucur la Românii au Talent

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Alexandra Croitoru este o tânără de 15 ani, care a primit cel de-al nouălea Golden Buzz din cadrul concursului de talente. Adolescenta i-a emoţionat pe juraţi cu vocea ei puternică, dar şi cu povestea de viaţă.

Dragoş Bucur a fost cel care i-a oferit Alexandrei primul său Golden Buzz, care a trimis-o în semifinală. 

Alexandra locuieşte în Bucureşti, alături de părinţii ei adoptivi. Tânăra a spus că dintotdeauna s-a simţit singură şi s-a întrebat care-i sunt originile. Mama biologică a fetei a murit pe când ea avea doar 6 luni, din cauza unui cancer. Tatăl ei natural a dus-o la orfelinat şi nu a dorit să o recunoască în acte. 

„Mă numesc Croitoru Alexandra Paulina, am 15 ani. M-am născut în judeţul Bistriţa Năsăud şi m-am mutat în Bucureşti acum câţiva ani. Să vii direct din Bistriţa până în Bucureşti e foarte greu să te acomodezi cu accentul, cu persoanele. Sunt altfel persoanele aici. E oraşul mai mare, mai periculos, dar înveţi. Am venit la Românii au Talent ca să arăt lumii ceea ce pot şi să vadă şi alţii ceea ce mi-a dat Dumnezeu. Poate mă vede cineva şi reuşesc să mă lansez în muzică. Visul meu este doar un vis care nu ştiu dacă va deveni realitate vreodată. 

Sunt adoptată. Mama mea biologică a murit când aveam eu 6-7 luni. Avea tumoră pe creier. Mai am 16 fraţi şi surori. Eu sunt al şaptesprezecelea copil. Tot ce ştiu e că tatăl meu biologic m-a abandonat în spital. Nu a vrut să ştie nimic de mine, nici măcar nu e trecut în certificat. 

Aproape de 11 luni am fost adoptată. Pe părinţii mei adoptivi îi consider părinţi deoarece m-au crescut, m-au hrănit, m-au trimis la şcoală. Mereu mă pot baza pe ei cu orice problemă aş avea. Sunt fericită că am o familie, dar mă simt şi singură în acelaşi timp pentru că nu ştiu de unde sunt şi cine sunt”, a spus tânăra, potrivit Click.ro.

Adolescenta şi-a petrecut 14 ani în orfelinate şi nu a simţit niciodată iubirea unei mame. Alexandra a fost adoptată în urmă cu 11 luni, iar părinţii adoptivi i-au oferit posibilitatea de a se duce la şcoală. 

Adolescenta este însărcinată 

Viaţa în sistemul instituţionalizat din România a mâhnit-o pe Alexandra, astfel că tânăra este însărcinată. Aceasta îşi doreşte să păstreze copilul şi să-i ofere iubirea şi mama de care ea nu s-a putut bucura. Ea a mai declarat cu tristeţe că oamenii o judecă pentru faptul că a rămas însărcinată, însă ea consideră că acest copil i-a oferit forţă şi puterea de a iubi. 

„În momentul de faţă urmez să fie mamă. Mi-a schimbat viaţa total. Mi-am dat seama că pentru copil eu sunt universul lui şi că fără copilul ăsta nu aş avut parte de fericire cu adevărat. Copilul ăsta e lumina mea, e fericirea mea. Eu nu îmi abandonez copilul. Am să îl cresc eu şi nici nu vreau să îl avortez. Să îmi omor propriul copil. 

Mulţi oameni mă judecă pentru faptul că sunt gravidă la 15 ani, dar nimeni nu ştie prin ce am trecut sau ce simt eu. Atâta timp cât eu şi Dumnezeu ştim ce s-a întâmplat cu adevărat, nu mai contează nimic. Doar muzica mă înţelege şi prin muzică trăiesc”, a mai adăugat Alexandra în cadrul emisiunii Românii au Talent. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite