Pătraru, după ce a fost somat de CNA pentru comentariile la adresa BOR: „Dacă veţi primi veşti de la avocatul meu, să ştiţi că şi el este un om extraordinar“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragoş Pătraru FOTO Prima TV
Dragoş Pătraru FOTO Prima TV

Dragoş Pătraru a reacţionat după ce a fost sancţionat de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru pentru comentariile la adresa Bisericii Ortodoxe Române din emisiunea „Starea Naţiei“, difuzată de Prima TV.

Dragoş Pătraru le-a răspuns membrilor CNA după ce a fost somat pentru comentariile făcute la adresa BOR, într-o ediţie a emisiunii „Starea Naţiei“, difuzată de Prima TV la jumătatea lunii martie. 

Atunci, Dragoş Pătraru a criticat momentul în care Arhiepiscopul Tomisului a împărtăşit zeci de persoane cu aceeaşi linguriţă, în contextul în care autorităţile române le recomandau preoţilor să evite astfel de practici, în contextul pandemiei.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Dragoş Pătraru a sugerat că va da CNA în judecată. „N-aţi înţeles nimic“, le-a transmis realizatorul TV membrilor forului. 

Pfai de mine, dacă somaţia asta de la CNA venea acum douăzeci de ani, când eram iute la mânie, fierbea sângele în mine, eram pus numai pe scandal, acţionam violent şi revanşard, nu de puţine ori violenţa devenind fizică, cu multă răutate - na, copil prost, crud, ce să faci -, ar fi fost scandal mare.

Acum, după atâţia ani, după ce-am văzut şi trăit atâtea, după ce-am învăţat atât de multe, după atâtea cărţi şi şcoli şi cursuri, după atâtea lecţii pe care le-am primit de la viaţă, după atâtea situaţii în care am picat, m-am ridicat şi am luat-o de la capăt, sunt cu totul alt om: mult mai calm, mai cumpătat, privesc lucrurile cu empatie, cu înţelegere, încerc să iau ce e mai bun de la oameni şi din natură (unde nu mai trebuie să moră animale ca să mănânc eu), meditez, sunt, după ce-am slăbit peste 30 de kilograme, într-o armonie totală cu corpul meu, reuşesc din ce în ce mai des să mă pun în locul celuilalt, să nu mai judec pripit, să nu mai pun etichete, să donez tot ce-mi prisoseşte, să muncesc mai mult doar ca să îi ajut pe alţii, să trăiesc sentimentul sublim de utilitate, să-mi controlez cu succes toate pornirile violente, care sunt încă acolo, în mine, aşteaptă să iasă.

Ei bine, acum, uitându-mă pe somaţia primită de la CNA, care practic încalcă ordonanţele militare şi, în vreme de situaţie de criză, mă somează pe mine pentru faptul că, dând dovadă de responsabilitate, am sancţionat public încercările repetate de zădărnicire a combaterii bolilor din partea unor preoţi, faptă sancţionată potrivit Codului Penal cu închisoare de la şase luni la doi ani sau cu amendă penală, nu mai pot să spun altceva decât:

N-aţi înţeles nimic.

PS. Dacă veţi primi veşti de la avocatul nostru, să ştiţi că şi el este un om extraordinar, empatic, bun (că a câştigat toate procesele noastre), dar îşi face meseria. Doamne-ajută!“, a transmis realizatorul TV. 

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite