Net zone - Căutare pe reţele sociale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Google
Google

Google inaugurează o nouă facilitate a motorului său de căutare: aşa numita „Social Search", care le permite utilizatorilor să găsească informaţii şi imagini încărcate de utilizatori pe conturile din diferitele reţele sociale.

O nouă generaţie de procesoare

Producătorul de procesoare pentru computere AMD îşi extinde gama cu produsele AMD Phenom II şi AMD Athlon II. Noile serii includ şi cel mai rapid procesor desktop AMD dual-core de până acum: AMD Phenom II X2 555 Black Edition (3,2GHz), al cărui preţ, promit producătorii, va fi unul „rezonabil".

iPad, ţinta controverselor

Noua tabletă iPad lansată recent de compania Apple este cel mai aşteptat, dar şi cel mai controversat dispozitiv al ultimilor ani. Tableta iPad a fost bine primită de public, dar criticii Apple pun la îndoială capacitatea noului dispozitiv de a se impune în uzul cotidian.

www.

sotia-perfecta.ro
Hallmark caută „Soţia perfectă". Fanii postului TV care intră pe site pot face propuneri, pe baza cărora va fi realizat un top, ce va fi dat publicităţii în luna martie. Concursul se „revendică" de la serialul american de succes cu acelaşi nume, care a intrat recent în grila postului TV.

worldphotographyawards.org
La adresa de mai sus figurează site-ul oficial al unuia dintre cele mai aşteptate evenimente fotografice ale anului, organizat de Sony şi Organizaţia Mondială pentru Fotografie (WPO). Gala de premiere ale loc în luna aprilie, la Cannes. Detalii şi fotografii minunate, pe site.

perfecte.ro
Un nou site care se adresează femeilor moderne, dornice să fie la curent cu cele mai proaspete informaţii din lumea modei, a îngrijirii corporale şi a showbizului. Site-ul dispune de mai multe secţiuni de interes şi îşi propune să publice periodic interviuri inedite cu vedete autohtone consacrate.

Ştiaţi că...

 ... aroma unui parfum este influenţată de tipul de piele, de hormoni, de ceea ce mănânci, de medicaţie etc? Dacă începi să iei o anumită vitamină, poţi observa că anumite parfumuri care îţi plăceau, nu-ţi mai sunt la fel de plăcute!

 ... echinaceea este o plantă care întăreşte imunitatea? Re­mediu miracol, ea este originară din America şi a ajuns şi în Europa începând din secolul al XVI-lea. Pentru a beneficia de puterea ei vindecătoare şi a înlătura simptomele de răceală şi gripă sau infecţiile, faceţi o cură de cinci zile, fie ca tinctură, fie sub formă de capsule.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite