Mircea Badea, despre moartea jurnalistului Horia Tabacu: „A scrijelit injurii băloase la adresa mea, pe mine m-a lăsat rece. Acum şi pe el“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Realizatorul TV Mircea Badea (41 de ani) a stârnit reacţii de dezaprobare pe reţeaua Facebook după ce şi-a arătat satisfacţia în urma morţii jurnalistului Horia Tabacu, consultant editorial la „Evenimentul zilei“. „M-a lăsat rece. Acum şi pe el“, spune Badea făcând referire la nişte atacuri pe care Tabacu le-a făcut la adresa lui şi a lui Mihai Gâdea de-a lungul timpului.

Mircea Badea, pe Facebook: „Pe mine m-a lăsat rece. Acum şi pe el“

„A decedat Horia Tabacu de la EVZ. De infarct. De-a lungul timpului, a scrijelit nenumărate injurii băloase la adresa mea şi a lui Mihai Gâdea. Practic n-avea altă treabă pentru banii insolvenţi pe care îi primea. Pe mine m-a lăsat rece. Acum şi pe el“, a scris Mircea Badea pe Facebook.

Comentatorii de pe reţelele sociale s-au arătat insultaţi de postarea lui Badea, fiind vehemenţi la adresa lui. „Îţi doresc să n-ai parte de copilul tău, jeg uman ce eşti! Mizeria ta morală n-are limite“, a fost doar unul dintre comentariile adresate de fani.

În cazul nefericit în care Jucan trece în nefiinţă promit să am o reacţie mai mişto“

Pe de altă parte, Valentin Jucan, membru în Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), a condamnat postarea „imbecilă“ a lui Mircea Badea, scriind: „Moare un om. Era jurnalist. În fotografia alăturată este reacţia imbecilă a lui Mircea Badea“. La rândul său, Badea a reacţionat imediat: „Valentin Jucan, membru CNA, consideră că am avut o «reacţie imbecilă» la decesul unuia care ne-a înjurat pe mine, pe Gâdea, pe Ursu... etc. nonstop. Eu nu sunt de acord cu domnul Jucan, dar îi promit că, în cazul nefericit, desigur, în care domnia sa trece în nefiinţă, să am o reacţie mai mişto“.

Mircea Badea este un coprofag care încearcă zadarnic să schimbe meniul“

Reacţia lui Mircea Badea de pe Facebook nu a rămas nesancţionată nici de colegii lui Horia Tabacu. Mircea Marian, senior-editor la „Evenimentul zilei“, i-a dedicat lui Badea un editorial intitulat „Mircea Badea, un coprofag la mormântul lui Horia Tabacu“ în care spune că în momentul în care adversarul nu mai poate reacţiona, acesta se năpusteşte cu o ultimă insultă murdară asupra lui. „Istoria omenii e plină de poveşti despre canibali care devorau cadavrele adversarului (...) Mi-am adus aminte de aceste istorii citindu-l pe Mircea Badea, care, pe Facebook, joacă tontoroiul la mormântul unui om care nu se mai poate apăra: Horia Tabacu (...). Este genul laşului care, atunci când adversarul nu se mai poate apăra, se năpusteşte şi aruncă o ultimă insultă murdară. Mircea Badea este un coprofag (n.r. - care se hrăneşte cu excremente), care încearcă zadarnic să schimbe meniul“, a scris Mircea Marian.

Postarea lui Mircea Badea despre moarte lui Horia Tabacu a venit la câteva ore după o altă relatare în care îşi manifesta entuziasmul cu privire la drama prin care trece realizatorul TV Doru Braia, care a ajuns să ceartă ajutorul prietenilor pe Facebook pentru a-şi putea achita chiria. „O să deschid azi o şampanie care costă mai mult decât chiria lui pe două luni. Şi mâine, şi poimâine... P.S. Sper să se tăvălească în chinuri şi să crape de foame“, a scris Badea.

Jurnalistul Horia Tabacu, consultant editorial al cotidianului „Evenimentul zilei“, a murit, sâmbătă, la vârsta de 60 de ani, din cauza unor probleme cardiace, potrivit unui anunţ postat pe site-ul publicaţiei la care acesta a lucrat în ultimii ani. „Avea 60 de ani, dar arăta ca un flăcău. Doar părul i se albise faţă de ziua din urmă cu câteva decenii când s-a angajat la Informaţia Bucureştiului. A fost un ziarist pur sânge, un ziarist de «modă veche», cu tot ce are mai bun această expresie. Sâmbătă, inima lui mare a cedat. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească“, s-a anunţat pe site-ul ziarului „Evenimentul zilei“.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite