Mircea Badea anunţă o „schimbare drastică“ la emisiunea sa de la Radio ZU: „Fără politică!“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Badea mai face politică doar la Antena 3 FOTO Mediafax
Mircea Badea mai face politică doar la Antena 3 FOTO Mediafax

Mircea Badea a decis să schimbă orientarea editorială a emisiunii pe care o realizează la postul Radio ZU şi să elimine complet discuţiile legate de subiecte politice.

„Emisiunea se va transforma drastic cu următoarele două «legi»: 1. Fără politică. Total! 2. Subiectele zilei le stabilesc eu“, a transmis Badea pe Facebook, după cum remarcă Paginademedia.ro

Anunţul a fost făcut şi în prima ediţie a emisiunii de la Radio Zu, de luni, 10 septembrie. „Avem un nou format cu două mari reguli. Regula numărul unu este fără politică, deloc, 0, cine are chef de politică ascultă în altă parte sau se uită la emisiune seara. Regula numărul doi - subiectele le spun je, adică eu. Prea am ars-o aşa....Prea multă nereglementare duce la Vestul Sălbatic şi Vestul Sălbatic să se ducă la el acasă. De azi, emisiune reglementată, regulamentară şi, dacă ne ajută Dumnezeu, chiar regulată“, a zis realizatorul Antenei 3, fără a oferi mai multe detalii. 

Aşadar, în prima emisiune Badea a stabilit ca subiect de dezbatere cu telespectatorii „ce deserturi tari aţi mâncat în vacanţă“. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite