Transformări de top: „Te cunosc de undeva“, lider de audienţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alex Velea a jucat rolul Monicăi Anghel. FOTO Antena 1
Alex Velea a jucat rolul Monicăi Anghel. FOTO Antena 1

Al cincilea sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva“ a debutat în forţă şi a propulsat postul Antena 1 pe locul I în clasamentul audienţelor de sâmbătă seara, potrivit Kantar Media.

În intervalul 20.13-23.25, show-ul jurizat de Monica Anghel, Andrei Aradits, Delia şi Pepe a atras, în medie, 1.504.000 telespectatori, la nivel naţional, ceea ce înseamnă un rating de 7,0 puncte, pe locul secund fiind Pro TV-ul, cu filmul „S-a furat un tren 123“ (7,2%), iar pe următoarea poziţie, Naţional TV, cu „Iubire interzisă“ (4%).

La nivel urban, concursul cu Florin Ristei, Alex Maţaev, Doru Todoruţ, Raluka, Alex Velea, Andreea Bănică, Elena Ionescu şi Nicole Cherry a atras 963.000 de persoane, reuşind să atingă un rating de 9,2 puncte.

te cunosc de undeva foto antena 1

Minutul de aur (21.20) a adus 1.948.000 de telespectatori, curioşi să afle cum se descurcă muzicienii în noile ipostaze. 

te cunosc de undeva foto antena 1

În primul episod, Elena de la Mandinga s-a deghizat în Pink, Alex Velea în Monica Anghel şi Andreea Bănică în Lady Gaga, însă câştigătoarea a fost Raluka, pentru că a intrat foarte bine în pielea rapperului francez Maître Gims.


 

te cunosc de undeva foto antena 1
TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite