Marii câştigători ai galei MTV Movie & TV Awards: cel mai bun film şi cel mai bun serial VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lungmetrajul „Avengers: Endgame“ şi serialul „Game of Thrones“ sunt marii câştigători ai galei MTV Movie & TV Awards, care a avut loc în Santa Monica.

Ceremonia MTV Movie & TV Awards a fost găzduită de actorul Zachary Levi.

„Avengers: Endgame”, regizat de Anthony şi Joe Russo, a primit patru selecţii pentru această gală, iar luni seară a primit trofeu pentru Cel mai bun film, scrie news.ro. 

Serialul „Game of Thrones“, care s-a încheiat pe 19 mai, a primit tot patru nominalizări, iar la gală a fost desemnat Cel mai bun show de televiziune.

Documentarul „RBG”, care a fost nominalizat anul acesta la Oscar, a primit tot atâtea nominalizări, însă trofeul a fost câştigat de „Surviving R. Kelly”. Totuşi, judecătoarea Ruth Bader Ginsburg a fost desemnată Erou din viaţa reală.

La categoria Cea mai bună înterpretare comică a fost desemnat câştigător Dan Levy, pentru „Schitt’s Creek“, iar Elisabeth Moss a fost premiată pentru Cea mai bună interpretare într-un serial, pentru „The Handmaid’s Tale“. 

Lady Gaga a fost câştigătoarea categoriei Cea mai bună interpretare într-un film, pentru rolul din „A Star is Born”.

Sandra Bullock a fost premiată pentru Cea mai înspăimântătoare interpretare, pentru rolul din „Bird Box“, piesa „Shallow” („A Star is Born”) a fost desemnat Cel mai bun moment muzical, iar Nick Cannon („Wild ‘n Out”) a fost ales Cea mai bună gazdă TV.

Cea mai bună luptă a fost aleasă cea din „Captain Marvel“ – Captain Marvel vs. Minn-Erva, devansând „Game of Thrones“ şi „Avengers: Endgame“. 

Actorul Dwayne Johnson a fost recompensat cu Generation Award, iar Jada Pinkett Smith, cu Trailblazer Award.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite