Licenţele Radio Guerrilla vor fi scoase la concurs. Preşedintele CNA: „Sper să se prezinte echipe cât mai performante“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laura Georgescu, preşedintele Consilului Naţional al Audiovizualului (CNA) FOTO Mediafax
Laura Georgescu, preşedintele Consilului Naţional al Audiovizualului (CNA) FOTO Mediafax

Laura Georgescu, preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) a declarat, vineri, că licenţele Radio Guerrilla vor fi scoase la concurs. Totodată, aceasta a mai precizat că speră ca la această competiţie să se înscrie echipe cât mai performante, scrie Mediafax.

În urma hotărârii definitive luate, vineri, de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), prin care Societatea Realitatea Media a pierdut procesul în care cerea anularea decizie CNA prin care au fost retrase licenţele Radio Guerrilla, Laura Goergescu a confirmat, pentru Mediafax, că pachetul licenţelor acestui post de radio va fi scos la concurs.

„Ca de obicei, nu comentez şi mă supun hotărârilor instanţei. Mi-aduc aminte că, în 19 septembrie 2013, decizia luată în prezenţa a zece membri, cu votul a şapte dintre aceştia, a fost o decizie complicată, dată fiind notorietatea realizatorilor acestui post de radio, dar se pare că aplicarea legii, suverană ca întotdeauna, a fost confirmată de instanţă ca fiind o decizie corectă. Pachetul licenţelor Guerrilla, care este începând cu data de 20 iunie în administrarea CNA, va fi scos la concurs, cum legea ne obligă, în termenul legal de 45 de zile, care probabil, dată fiind perioada de concedii de odihnă (din CNA - n.red.), va fi împins către începutul lui septembrie. Sper să se prezinte echipe cât mai performante la acest concurs“, a spus preşedintele CNA, Laura Georgescu, pentru Mediafax.

La rândul său, Liviu Mihaiu a declarat vineri seară, pentru aceeaşi sursă, comentând decizia instanţei prin care Realitatea Media a pierdut definitiv licenţele Radio Guerrilla, că va strânge echipa Guerrilla şi va merge la Consiliul Naţional al Audiovizualului cu cel mai bun proiect, pentru a lua înapoi frecvenţele.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite