„Las Fierbinţi“ debutează în noul sezon cu episodul 100: Giani se transformă în vampir, iar Robi o cucereşte pe Aspirina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serialul „Las Fierbinţi“ revine, del a 20:30, cu sezon opt la Pro TV, dar, în acelaşi timp, şi cu cel de-al 100-lea episod. Situaţiile noi şi invitaţii surpriză sunt doar câteva dintre ingredientele de succes ale unui nou sezon plin de umor. În primul episod, Giani e bântuit de spirite rele, iar Robi o cere în căsătorie pe Aspirina.

„Las Fierbinţi“, cel mai apreciat serial românesc al ultimilor zece ani, continuă să scrie istorie. Lider „Las Fierbinţi“ este singurul serial cu 100% leadership în cele 99 de episoade difuzate în cele şapte sezoane! Astfel, sezonul opt debutează de la 20:30, la Pro TV, cu episodul cu numărul 100.

Giani bântuie fierbinţenii, iar Robi o cere în căsătorie pe Aspirina

Comedia va pune stăpânire pe România, în fiecare joi, de la 20:30. Timp de două ore, personajele vor fi suprinse în ipostaze senzaţionale. Şi în acest sezon, Bobiţă, Dorel şi Giani vor continua să stârnească hohote de râs cu afacerile orchestrate cu scopul de a se îmbogăţi rapid, în timp ce Ardiles, Celentano şi Firicel vor surprinde publicul cu problemele şi cugetările existenţiale. Ca de fiecare dată, Vasile şi Robi vor avea grijă de bunul mers al localităţii, în timp ce Aspirina şi Gianina vor fi implicate în peripeţii savuroase.

În această săptămână, fierbinţenii vor avea de furcă cu un... vampir! Transformat brusc într-o creatură a nopţii, Giani va băga spaima în localnici. Bobiţă va lua iniţiativa şi se va alia cu prietenii lui pentru a ucide duhurile rele care îl bântuiau pe Giani. În tot acest timp, Robi este foarte preocupat de viaţa amoroasă, fiind extrem de atent la consilierea şi sfaturile matrimoniale ale Aspirinei, care îi prezintă tipologiile de bărbaţi. Amorezat până peste cap, Robi o va cere în căsătorie. Deznodământul, de la 20:30, în cel mai nou sezon „Las Fierbinţi“.

Dragoş Buliga: „Îmi doresc să le oferim în continuare telespectatorilor situaţii surprinzătoare şi umor de calitate“

În episoadele difuzate până acum, telespectatorii s-au putut distra şi relaxa urmărind aventurile celor mai apreciaţi actori ai unui serial de comedie românesc. Noi situaţii senzaţionale, presărate cu umor autentic şi aventuri surpriză au fost creionate de Mimi Brănescu şi ilustrate de Dragoş Buliga.

„Sărbătorim la începutul sezonului opt 100 de episoade. Sunt nişte ani extrem de frumoşi, în care am petrecut multe ore pe platourile de filmare, alături de o echipă minunată. Dar ceea ce contează cel mai mult şi, totodată, bucură, sunt aprecierile pozitive ale publicului. Îmi doresc să le oferim în continuare telespectatorilor situaţii surprinzătoare şi umor de calitate“, a declarat Dragoş Buliga, regizorul serialului.

La aniversarea celor 100 de episoade, Mirela Oprişor (Aspirina) declară: „Cei mai frumoşi ani! Muncă multă, dar şi satisfacţii. Mulţumesc Mimi, Dragoş şi colegilor. Şi nu în ultimul rând, echipei!“

Mihai Bobonete: „La episodul 200 dau de băut la Universitate“

„Eu şi Bobiţă vă mulţumim din tot sufletul nostru dublu că vă uitaţi la noi şi că, de la sezon la sezon, sunt oameni noi care ne apreciază pentru acest «Las Fierbinţi». Fără publicul nostru nu am fi putut scrie istorie, şi acum să nu mă bănuiţi de lipsă de modestie, nu e cazul, e un produs miraculos care face bine, aduce zâmbetul pe buze, atât românilor din ţară, cât şi celor plecaţi în afară. Rămânem pe baricade şi dacă pe Mimi Branescu îl ţine Dumnezeu sănătos şi cu inspiraţia de azi, atunci promit că la episodul 200, dau de băut la toată lumea la Universitate, pe baricade! La multe episoade!“, a declarat Mihai Bobonete, actorul care îl joacă pe Bobiţă.

„Nu-mi vine să cred că am ajuns la cel de al 100-lea episod! «Las Fierbinţi» pentru mine reprezintă atât debutul meu, cât şi întâlnirea asta cu toţi oamenii care fac posibil acest proiect: scenarist, regizor, actori şi toţi cei din spatele camerelor de filmat. De câţiva ani încoace, munca noastră e bucurie! Şi cu atât mai mare ne e bucuria, cu cât vedem că oamenii sunt cu ochii pe noi şi ne urmăresc în continuare cu acelaşi interes. Le mulţumim din suflet şi la cât mai multe episoade să avem“, a declarat şi Anca Dumitra, cea care o interpretează pe Gianina.

Telespectatorii sunt invitaţi să le trimită actorilor urări, cele mai tari poze şi mesaje pe reţelele de socializare utilizând hashtag-ul #Fierbinti100.

Sezonul opt al serialului „Las Fierbinţi“ debutează în această seară de la 20:30, la Pro TV.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite