Kanal D a dezvăluit numele primilor „sportivi de aur“ din noul sezon Exatlon: „Voi face faţă cu brio condiţiilor şi sper ca eu să fiu câştigătorul“ FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Exatlon” aduce in arena sportivi de aur ai Romaniei!Kanal D a anunţat numele a doi dintre sportivii care vor concura în al doilea sezon al reality show-ului „Exatlon“, care va avea premiera în această toamnă.

Silvia Stroescu, campioană olimpică la gimnastică, şi Mirel Dragan, multiplu campion european şi mondial la Kempo, vor face parte din echipa „Faimoşilor“ în al doilea sezon „Exatlon“, care va fi filmat tot în Republica Dominicană. În săptămânile ce urmează, Kanal D va dezvălui şi numele altor campioni care se alătură proiectului. 

Silvia Stroescu (33 de ani) a obţinut aurul olimpic, alături de echipa de gimnastică a României, la Atena, în 2004. În acelaşi an, devenea campioană cu echipa la Campionatele Europene. 

image

În 2001, Silvia Stroescu aducea, de asemenea, medalia de aur României la Campionatele Mondiale de Gimnastică Artistică de la Gent (Belgia). 

Sportiva are în palmares 24 de titluri internaţionale şi 17 titluri naţionale. 

„Am urmărit primul sezon «Exatlon» şi am remarcat că este o emisiune care promovează sportul şi valorile sportive, motiv pentru care pornesc, cu bucurie, în această competiţie. Consider că este o adevărată provocare atât din punct de vedere al aptitudinilor, al pregătirii fizice, cât şi din punct de vedere al confortului cotidian. 

Va trebui să îmi demonstrez mie însămi că mă pot adapta la condiţii diferite de efort şi de convieţuire. Îmi lipsesc foarte mult cantonamentele, antrenamentele şi competiţia în sine, lucruri pe care le voi retrăi, cu siguranţă, în această emisiunea“, a declarat Silvia Stroescu.

   

  

Multiplu campion mondial, european şi naţional la Kempo, Mirel Drăgan se alătură echipei „Faimoşilor“ gata să demonstreze şi pe traseele complicate din Dominicană că spiritul de competiţie şi dorinţa de a câstiga sunt cei mai buni antrenori. Mirel Drăgan este unul dintre cei mai valoroşi şi consecvenţi luptători de Kempo din România. Are în palmares 14 trofee de campion mondial şi a luptat în cele mai importante competiţii din Europa, Asia şi SUA.     

„Am mari aşteptări de la mine în cadrul acestei competiţii extraordinare şi sper ca eu să fiu câştigătorul «Exatlon». Ambiţia, rezistenţa şi viteza vor fi atuurile mele. Am 26 de ani de cand practic sport, aşa că voi face faţă cu brio condiţiilor din Republica Dominicană. Slăbesc câte 16 kilograme pentru un meci, atunci când mă pregătesc pentru acesta, aşa că nu cred că îmi va fi foarte greu să mă adaptez acolo“, a declarat sportivul.  

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri