Iuliana Marciuc prezintă o nouă emisiune la TVR 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din 29 octombrie, realizatoarea TV va fi protagonista ediţiilor marca „Destine ca-n filme“, pe care TVR 2 le va difuza în fiecare marţi, de la ora 20.00.

Iuliana Marciuc se întoarce pe teren pentru a prezenta cazurile unor oameni obişnuiţi. Emisiunea „Destine ca-n filme“ se adresează eroilor care au trăit, cu sau fără voia lor, experienţe incredibile, ce par desprinse de pe micile ecrane.

În prima ediţie, Iuliana Marciuc vorbeşte cu „regele heroinei“ din România, intermediarul traficanţilor de droguri din Orientul Mijlociu spre ţara noastră. Acesta şi-a petrecut 15 ani după gratii, cu toate că ar fi putut scăpa cu doar doi ani de închisoare, dacă i-ar fi „turnat“ pe ceilalţi capi ai reţelei. Bărbatul a preferat să respecte legea tăcerii, pentru a-şi proteja soţia şi pe cei doi copii, de răzbunarea mafiei.

Astăzi, Cristi are 42 de ani şi trăieşte o viaţă modestă, cu familia. Deşi nu mai face trafic de droguri şi nu mai consumă substanţe ilegale, el vorbeşte cu amăraciune despre cum acestea i-au distrus viaţa.

În aceeaşi ediţie, prezentatoarea va discuta şi cu Alexandrina Păun (62 de ani), paralizată aproape complet de câţiva ani. Doamna povesteşte cum cadoul primit la 60 de ani, un laptop, i-a schimbat viaţa.

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite