Iulian Nunucă, show pe 3 voci la „Vocea României“. E fiul unui lăutar și e mândru că e țigan

0
Publicat:

Un concurent de 18 ani a uimit prin versatilitatea sa vocală și i-a indus în eroare pe antrenori. Tânărul a făcut show „ascuns“ în spatele unei cortine.

Iulian Nunucă și Tudor Chirilă, pe scenă la „Vocea României“
Iulian Nunucă l-a ales pe Tudor Chirilă să-i fie antrenor la „Vocea României“ FOTO Pro TV

Aflat în spatele unei cortine, Iulian Nunucă a surprins juriul și publicul încă de la primele versuri ale melodiei pe care a ales s-o interpreteze: „The Prayer“ (Andrea Bocelli și Céline Dion).

Versatilitatea vocală a concurentului i-a făcut pe antrenori să creadă că pe scenă sunt două sau trei persoane, însă surpriza a venit la final, când au descoperit că este vorba de același artist. „Eu am crezut că sunt doi sau trei oameni pe scenă. Sunt uimit și surprins extrem de plăcut de versatilitatea vocii tale“, a spus Tudor Chirilă.

De mic copil, așa de tare mi-am dorit să fiu pe scena asta. Îmi imaginam cum se întorc toate scaunele… E visul meu“, a spus tânărul, care provine dintr-o familie de lăutari. Și tatăl, și bunicul său au făcut lăutărie, dar el a ales alt drum.

Eu m-am regăsit în muzca pop, în muzica clasică dar n-aș putea să spun că sunt diferit, până la urmă sunt țigan și nu fug de asta. Eu mă mândresc cu toată inima că sunt țigan, pentru că noi avem tradiții frumoase, avem o familie frumoasă. Sunt diferit prin faptul că am ales să fac altceva decât ceea ce ei și-au propus“, a mărturisit Iulian.

La început nu am fost de acord și voiam să-l ajut cu ceva, dar nu mă pricepeam la muzica pe care o cânta el. Acum, în schimb, sunt foarte bucuros de ceea ce cântă el. Dacă n-ar fi copilul meu și l-aș fi auzit undeva, aș ținti foarte sus cu el“, a spus tatăl concurentului.

Deși a întors doar două scaune – Irina Rimes și Tudor Chirilă – tânărul a fost aprig „curtat“ de cei doi antrenori.

„Vocea României“: Irina Rimes, păcălită

Este impresionant ce faci, mi-ar plăcea să vii în echipa mea și să mergem de mână cât mai departe la «Vocea României». Ar fi o onoare pentru mine să se întâmple asta“, i-a spus Irina Rimes.

Eu nu m-am întors de la început că eram convins că sunt două voci, M-am uitat la Irina și ea făcut o glumă: mi-a spus că sunt trei voci, nu două. Și mi-am zis: ce să fac eu cu trei voci, cum să dau o piesă care să le convină tuturor? Eu vreau doar să spun că mă pricep al dracului de bine să aleg piese potrivite pentru voci ca a ta. Singurul lucru pe care ți-l pot promite este că vei avea niște alegeri muzicale în echipa mea care să te pună cu adevărat în valoare“, a fost argumentul lui Tudor Chirilă.

Iulian Nuncă l-a ales pe Tudor Chirilă după ce a indus-o în eroare pe Irina Rimes, spre surprinderea acesteia.

Cred că se gândea la mine din start și m-a făcut să mă «bat» pentru el. Omul a venit, s-a și distrat cu noi. I-a dat Irinei senzația că va merge la ea în echipă, a fost o mică țeapă pe care și-a furat-o Irina“, a încheiat Tudor Chirilă.

Pro TV a fost lider de audiență vineri seara, în intervalul 20.28-23.01, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 9,7 puncte de rating și 30,2% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea doar 3,6 puncte de rating și 11,2% share.

Aproape 1,5 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 20.58, aproape 1,8 milioane de români se uitau la „Vocea României“.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite