Ionuţ Iftimoaie îşi serbează ziua de naştere în Madagascar: cum se simte fostul boxer la 40 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul boxer Ionuţ Iftimoaie împlineşte astăzi 40 de ani şi îşi aniversează ziua de naştere pe insula Madagascar, acolo unde concureazã pentru trofeul „Ultimul Trib“, emisiune ce va fi difuzatã de Antena 1 în aceastã toamnã.

Concurent în echipa „Lemurilor“, Ionuţ este un obişnuit al confruntărilor sportive, atât fizice, cât si psihice. „Mentalitatea de sportiv nu-mi dã altă variantă decât să intru într-o competiţie cu gândul de a o câştiga. În momentul în care am plecat, prietenii mi-au urat să mã întorc acasã cu marele premiu de 100.000 de euro. Şi eu m-am gândit la premiu, este adevărat, dar nu la cei 100.000 de euro, ci la titlu, în primul rând. Eu sunt aici pentru trofeu! Aş fi ipocrit să nu recunosc cã atunci când ai patru copii acasă e greu sã nu te gândeşti şi la partea financiarã!“, a declarat însã acesta. 

Întrebat cum se simte la 40 de ani, Ionuţ a rãspuns fãrã sã stea pe gânduri: „Un om împlinit. Exact aşa pot să mă definesc. Sunt mulţumit de viaţa pe care o am şi dacă Dumnezeu ar rândui să mă mai nasc o dată, pas cu pas, aş vrea sã trec prin exact aceleaşi situaţii!“, completând: „Îmi doresc ca Dumnezeu să-mi dea sănătate, să pot păstra ceea ce am obţinut deja şi împreună cu soţia mea să ne creştem copiii frumos, să îi vedem la casele lor. Îmi doresc să trec la următorul stadiu, să devin socru şi bunic, să mă bucur de fiecare etapă în parte!“, a mai spus Ionuţ Iftimoaie. 

Imagine indisponibilă

FOTO Antena 1

„Ultimul Trib“ este un show adaptat după celebrul format „Nomads“. Trei triburi - unul de vedete, unul de sportivi şi unul compus din oameni de rând - vor fi trimise în Madagascar, unde vor fi supuse unei aventuri exotice, care le va pune la încercare atât abilităţile sociale, cât şi cele fizice. 

În fiecare săptămână, aceştia se vor lupta pentru „Teritoriu“, iar în timp ce tribul câştigător va fi cazat într-un resort de lux şi va fi răsfăţat zilnic, cel de pe locul doi va ajunge într-un sat alături de localnici, unde membrii tribului vor fi nevoiţi să trăiască în acelaşi mod în care o fac şi aceştia. Acesta nu este însă nici pe departe cea mai grea situaţie în care se poate găsi un trib: cei care vor fi pe locul trei vor trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime. În plus, la finalul unei săptămâni de încercări grele, membrii triburilor vor fi nevoiţi să se lupte şi pentru a rămâne pe insulă. 

Săptămână de săptămână triburile îşi vor măsura puterile în competiţii spectaculoase şi tensionate atât pentru „Teritoriu“, cât şi pentru „Eliminare“, pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. 

Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriţă, Ioana Şulea, Mircea Zamfir şi Roxana Chiperi. Cei şapte sportivi îşi vor măsura puterile cu tribul format din vedete (Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuţ Iftimoaie, Paula Chirilă şi Sorin Brotnei) şi cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Şerban şi cuplul format din Gabriela Popa şi Silviu Geandra.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite