Încep noile sezoane „Las Fierbinţi“ şi „Atletico Textila“: ce se întâmplă în primele episoade

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noi sezoane ale serialelor de comedie „Las Fierbinţi“ şi „Atletico Textila“ încep astăzi la Pro TV. Vă prezentăm ce se întâmplă cu îndrăgitele personaje în primele episoade.

Povestea din Fierbinţi continuă cu sezonul zece, care va debuta astăzi, de la ora 20.00. În episodul din această seară, Celentano este schimbat total. Întors de la o lucrare la casa unui celebru profesor din zona Fierbinţiului, acesta îi va mărturisi prietenului Firicel faptul că nu-l mai interesează băutura, ci numerele imaginare şi cărţile.

În cealaltă parte a localităţii, Primarul Vasile este îngrijorat şi totodată disperat de venirea în vizită a mătuşii sale Lia. Aceasta, îndrăgostită de culoarea verde, îl va vopsi din cap până-n picioare într-o nuanţă superbă.

După un prim sezon de succes în liga comediei, echipa „Atletico Textila“ revine în sezonul doi cu forţe proaspete. În deschiderea meciului din Europa League dintre Osmanlispor şi Steaua, telespectatorii sunt invitaţi să urmărească aventurile echipei Atletico Textila. Nea Gică şi echipa lui pornesc la un drum presărat cu multe peripeţii şi situaţii amuzante, meciuri cu cele mai tari echipe din ţară, dar şi noi jocuri politice. 

image

Traian este înlocuit din funcţia de antrenor al Atletico Textila FOTO Pro TV

În această seară, de la ora 21.00, telespectatorii vor fi luaţi prin surprindere de o eliberare cu ştaif: Nea Gică, patronul Atletico Textila, iese din penitenciar. La eliberare, Nea Gică va fi întâmpinat de un reporter specializat în astfel de situaţii: Ovidiu Oanţă. Reporterul Pro TV va încerca să afle motivele arestării, dar şi elementele care au stat la baza eliberării lui Nea Gică. Acesta din urmă are gânduri mari, dorindu-şi să aducă o schimbare în România, astfel încât ia decizia de a-şi înfiinţa propriul partid politic. 

Întors dintr-o vacanţă de lux la Olăneşti, Traian are parte de o mare surpriză: locul de antrenor i-a fost luat de Bogdan Stelea. Telespectatorii vor afla diseară cum va reacţiona simpaticul antrenor, dar şi care va fi scorul primului meci al noului sezon fotbalistic.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite