În premieră, un concurent de la „Chefi la cuţite“ a refuzat „cuţitul de aur“. Care este motivul VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Malişevschi şi chef Sorin Bontea FOTO Antena 1
Ovidiu Malişevschi şi chef Sorin Bontea FOTO Antena 1

În cea de-a opta ediţie din noul sezon al show-ului gastronomic „Chefi la cuţite“, difuzat de Antena 1, unul dintre concurenţi a luat prin surprindere juriul când a refuzat „cuţitul de aur“, care l-ar fi scăpat de două probe eliminatorii.

Ovidiu Malişevschi este concurentul de la „Chefi la cuţite“ care a refuzat „cuţitul de aur“, pe care i l-a oferit chef Sorin Bontea. 

Deşi concurentul a mărturisit de la început că şi-ar dori să lucreze alături de chef Dumitrescu, Sorin Bontea nu a ezitat şi i-a făcut propunerea la care toţi bucătarii visează - să sară peste etapele eliminatorii şi să intre direct în echipa lui. 

„Consider că sunt mai aproape de chef Florin Dumitrescu şi ca vârstă şi pe target-ul acesta de fine dining“, a spus tânărul el.

Cu toate că a avut ocazia de a accepta şi a merge mai departe cu acesta, tânărul a refuzat, motiv pentru care va continua competiţia în Bootcamp ca toţi ceilalţi candidaţi, cu speranţa că ar putea ajunge în echipa chef-ului preferat, Florin Dumitrescu.

„Nu vreau să o iau pe scurtătură. Nu îmi e frică să pierd“, a mărturisit acesta încrezător. 

ovidiu malisevschi foto antena 1

Ovidiu Malişevschi FOTO Antena 1

Malişevschi a fost o adevărată surpriză pentru membrii juriului, chiar dacă experienţa sa propriu-zisă în gastronomie este de doar doi ani. „O farfurie foarte simplă, foarte corectă“, au fost cuvintele lui chef Scărlătescu despre farfuria lui. 

   

Deşi este pasionat de motoare şi participă la competiţii, Malişevschi spune: „În bucătărie mă simt eu cel mai bine, mă simt liber“. 

Momentan locuieşte şi lucrează la Paris, după ce a terminat trei module în gastronomie acolo, dar îşi doreşte să se întoarcă în România, pentru că nu poate să stea printre străini şi pentru că visul lui este să îşi facă un restaurant în ţara sa. 

Reţeta sa impecabilă de scoici Saint Jaques cu piure de anghinare i-a convins pe chefi că merită să facă parte din competiţie, pe chef Bontea convingându-l chiar că este demn de un cuţit de aur. 

Ovidiu Malişevschi a terminat facultatea şi pentru o vreme a lucrat în telecomunicaţii, dar spune că nu s-a regăsit 100% în această meserie. Hobby-ul pentru gătit l-a descoperit atunci când s-a mutat singur, iar apoi a decis ca pasiunea sa să devină meserie. Acum este un bucătar cu o mare pasiune pentru motoare şi adrenalină. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite