„Furtună pe Bosfor“, un nou serial turcesc la Kanal D

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serialul turcesc „Furtună pe Bosfor“ va fi difuzat la Kanal D, începând din 5 octombrie, în fiecare luni şi marţi, de la ora 20.00.

Cu o distribuţie din care fac parte actorii Erkan Petekkaya („Dila“, „Trădarea“) şi Nurgul Yesilcay („Dragoste şi pedeapsă“), noua producţie, intitulată în limba turcă „Parampaca“, a înregistat un succes uriaş în ţara de provenienţă, devenind, de la primul episod, lider de audineţă pe slotul pe care a fost difuzat.

Serialul aduce în atenţia publicului destine care se despart şi apoi se întrepătrund, drama unor părinţi rupţi de copiii lor printr-o farsă a vieţii, dar şi alegeri extrem de dificile.

Pentru rolul din „Furtună pe Bosfor“, protagonistul Erkan Petekkaya a fost nevoit să se pregătească timp de un an. Actorul a mers la sală şi a trecut printr-o schimbare radicală de look pentru a intra în pielea cuceritorului Cihan.

Serialul „Furtună pe Bosfor“ este produs de Endemol, unul dintre cei mai prestigioşi distribuitori, producători şi creatori de formate din lume. Scenariul poartă semnătura lui Yildiz Tunc, cunoscut pentru producţiile „1001 Nopţi“ şi „Dragoste şi pedeapsă“, iar regia îi aparţine cineastului Cevdet Mercan („ASI-Împotriva destinului“).

Serialul „Un destin la rascruce“ va continua odată cu lansarea producţiei „Furtună pe Bosfor”, de miercuri până vineri, de la ora 20.00, la Kanal D.  

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite