FOTO Toamna se numără vedetele la postul public. Ce programe vedem la TVR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Marin revine la Televiziunea Publică cu o emisiune difuzată duminică seara FOTO Sever Gheorghe
Andreea Marin revine la Televiziunea Publică cu o emisiune difuzată duminică seara FOTO Sever Gheorghe

Postul public de televiziune a pregătit pentru această toamnă mai multe emisiuni noi, prezentate de celebrităţi precum Andreea Marin, Ramona Bădescu şi Marina Almăşan, dar a inclus în grilă şi programe consacrate.

Dacă Andreea Marin, Ramona Bădescu, Marina Almăşan şi Smaranda Vornicu lansează noi programe de divertisment la TVR 1, Iuliana Tudor revine cu „O dată-n viaţă“, însă întâlnirea cu vedetele puse în ipostaza de interpreţi de folclor are loc joia (ora 21.00) începând cu această toamnă.

De la mijlocul lunii octombrie, Andreea Marin aduce în fiecare duminică seară, la 20.45, „oameni frumoşi, valoroşi şi motive suficiente pentru a simţi că viaţa merită trăită“ în emisiunea „Preţuieşte viaţa“.

Ramona Bădescu propune ca după-amiezile de duminică să fie petrecute alături de cei dragi, după reţeta „Duminica în familie“ (ora 16.00). 

ramona badescu foto tvr

Ramona Bădescu FOTO TVR

Iar Smaranda Vornicu promite că sâmbăta după-amiază (ora 15.00), la „De la A la infinit“, telespectatorii vor vedea divertisment de calitate, recomandări ale evenimentelor culturale, fragmente din arhiva de aur a televiziunii.

smaranda vornicu foto tvr

Smaranda Vornicu FOTO TVR

Tot o noutate a grilei de toamnă este şi emisiunea interactivă, pe teme medicale, a Marinei Almăşan, „37°C“, sâmbăta de la la 10.30.

TVR 1 va difuza şi în această toamnă talk-show-uri serioase, pe teme sociale, politice şi economice. Un nou tronson de dezbateri se regăseşte în grila TVR 1, de luni până vineri, de la 19.00, cu jurnalişti consacraţi ai Televiziunii Române, dar şi cu figuri pe care telespectatorii le vor vedea în premieră la TVR. Luni, la noua dezbatere „Întrebări şi răspunderi“, Radu Preda şi invitaţii săi, poziţionaţi diferit faţă de subiectul de discuţie, pun întrebări, caută răspunsuri, dar şi răspunderi. Marţi, Sorin Burtea discută probleme de „Interes general“. Miercuri, Mihai Rădulescu lansează un nou talk- show la TVR 1: „La vârf“, cu invitaţi „la vârf“ în domeniile lor de activitate - actori ai scenei politice, sociale, economice, dar şi analişti.

marina almasan foto tvr

Marina Almăşan FOTO TVR

Joi, Moise Guran continuă cu talk-show-ul „Ora de business“, iar vineri telespectatorii află de la Dan Cărbunaru şi invitaţii săi cum este influenţată viaţa oamenilor de apartenenţa la Uniunea Europeană, în noul program „Calea europeană“.

moise guran

Moise Guran FOTO TVR

Noul sezon „Garantat 100%“ începe la TVR 1 duminică, 6 octombrie, primul invitat al lui Cătălin Ştefănescu fiind actorul Marius Manole. Acest sezon marchează împlinirea a 15 ani de când există emisiunea "Garantat 100%“.

catalin stefanescu

Cătălin Ştefănescu

Luni, 7 octombrie, revin şi „Nocturnele“ Marinei Constantinescu, invitatul acesteia fiind Ioan Holender, directorul artistic al Festivalului Internaţional „George Enescu“.

Din 8 octombrie, Liviu Mihaiu revine la TVR 1 cu talk-show-ul „Între bine şi rău“, „în care spiritele se încing, în care telespectatorii sunt prinşi de subiectele fierbinţi dezbătute, iar publicul nu este format din simpli figuranţi, ci din persoane direct implicate în temele de discuţie", după cum precizează televiziunea publică.

De luni, 7 octombrie, la TVR 1 ziua începe mai devreme. Oana Dobrescu prezintă „Telejurnalul matinal regional“, de la 6.00 la 7.00, cu intervenţii în direct de la studiourile teritoriale ale TVR: Iaşi, Cluj, Craiova, Timişoara, Târgu Mureş. În continuare, de la 7.00, Radu Tudor este gazda „Telejurnalului matinal“.

Programe consacrate ale TVR 1 revin cu sezoane noi în grila de toamnă: „Viaţa satului“ (duminica, ora 10.30), „Tezaur folcloric“ (duminica, ora 15.00), „Teleenciclopedia“ (sâmbăta, ora 18.50). Emisiunea „Exclusiv în România" (sâmbăta, ora 18.00), emisiunea de publicistică „Dosar România“ (luni, ora 21.00), emisiunea de anchete „Dispăruţi fără urmă“ (luni, ora 22.00) şi „Ultima ediţie“ (duminica, ora 13.00) se numără, de asemenea, printre programele pe care telespectatorii le vor putea urmări în această toamnă la TVR 1.

Fotbal românesc şi internaţional (meciuri din UEFA Champions League, dar şi Liga a II-a, precum şi meciul cu Andorra al Naţionalei în drumul spre CM Brazilia 2014), dar şi Campionatul Mondial de Gimnastică sunt competiţii sportive care vor fi difuzate de asemenea la TVR 1.

La capitolul filme, TVR 1 începe grila de toamnă cu „Discursul Regelui/The King's Speech“, ce va fi difuzat duminică, 6 octombrie, ora 21.10. „Ziua trădătorilor/The Ides of March“, cu George Clooney şi Ryan Gosling, „Stormy Monday“ (cu Melanie Griffith, Tommy Lee Jones, Sting), „Citeşte şi arde/Burn After Reading“, cu Brad Pitt, George Clooney, John Malkovich, „Zbor deasupra unui cuib de cuci“, cu Jack Nicholson, Louise Fletcher şi „Dansând cu lupii“, cu Kevin vor putea fi şi ele vizionate în această toamnă la TVR 1.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite