FOTO Juriul de la „România Dansează“, fără cuvinte. Un acrobat dansează la bară, pe tocuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Showul care începe duminică, de la 20.30, la Antena 1, aduce în prim-plan un tânăr pentru care nu există limite fizice şi nici prejudecăţi. Costumat sumar, cu pantaloni scurţi din piele şi cizme cu toc cui, Laurenţiu dansează la bară, reuşind să-i impresioneze atât pe spectatori, cât şi pe Mihai Bendeac, Monica Petrică şi CRBL, din juriu.

Concurentul i-a fãcut curioşi pe cei trei membri ai juriului de la „România Dansează“ în momentul în care le-a spus cã numãrul lui de dans va fi o surprizã.

„O sã lipsesc douã minute. Trebuie sã mã duc sã mã schimb“, le-a spus Laurenţiu, după care a dispãrut de pe scenã. Ce a urmat, i-a lãsat absolut fãrã cuvinte.

„N-am vãzut în România o tipã care sã facã chestia asta pe tocuri. Poate n-am vãzut eu îndeajuns de mult dans la barã. M-a impresionat“, a recunoscut Mihai Bendeac.


Laurenţiu are 21 de ani şi este din Bucureşti. Încã de când era mic, şi-a dorit sã facã gimnasticã de performanţã, însă din cauza condiţiei financiare precare s-a reprofilat către o şcoală de circ.

acrobatie romania danseaza foto antena 1
acrobatie romania danseaza foto antena 1

La 13 ani, fãcea deja primul lui spectacol de circ, un numãr aerian de eşarfe şi un numãr de trapez, împreunã cu fata patronului. Show-ul său îi lăsa pe spectatori fãrã cuvinte. „Îmi place foarte mult acrobaţia, dar îmi place şi dansul. Cred cã îmbinându-le o sã iasã ceva frumos“, a spus Laurenţiu.


Încã din copilãrie, Laurenţiu a fost un real sprijin pentru familia lui, sora lui mai micã fiindu-i foarte recunoscătoare pentru eforturile depuse. „Munceşte pânã la epuizare. Dacã nu ar fi Lari sã ne ajute cu banii, noi am fi ajuns în stradã“, a recunoscut ea.

acrobatie romania danseaza foto antena 1
 acrobatie romania danseaza foto antena 1acrobatie romania danseaza foto antena 1
TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite