Formatul MasterChef, reînviat de ProTV. Au început înscrierile

0
Publicat:

Au început înscrierile pentru noul sezon al show-ului MasterChef, format aflat la al nouălea sezon.

Ultima ediție din 2022 a fost câștigată de Gabriela Dima FOTO: ProTV
Ultima ediție din 2022 a fost câștigată de Gabriela Dima FOTO: ProTV

Postul ProTv a anunța că au început înscrierile pentru sezonul cu numărul 9 al show-ului MasterChef. Ultima dată, emisiunea a avut loc în 2022 și a fost jurizată de chefii Joseph Hadad, Radu Dumitrescu, Florin Scripcă (Foa).

„MasterChef este formatul original de televiziune, cel mai de succes, care a creat o revoluţie culinară în toată lumea, inclusiv în România. Este show-ul care a transformat milioane de telespectatori de pe tot globul în pasionaţi de mâncare şi ne-a inspirat să experimentăm în propriile bucătării. Suntem bucuroşi că putem anunţa astăzi începerea procesului de pre-producţie pentru noul sezon MasterChef, pe care telespectatorii îl aşteaptă cu nerăbdare”, anunță ProTV:

Cei interesați se pot înscrie pe site-ul inscrieri.protv.ro.

De menționat că pruimul sezon al MasterChef a avut loc în 2012 și a fost jurizat de

Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu şi Chef Cătălin Scărlătescu, emisiunea fiind prezentată de Răzvan Fodor şi produsă de Mona Segall.

În sezonul patru, Scărlătescu, Bontea şi Dumitrescu au fost înlocuiţi de Patrizia Paglieri, Adrian Hădean şi Florin Scripcă (Chef Foa). 

În penultimul sezon (difuzat în 2017) s-a schimbat din nou juriul. După ce au jurizat timp de două sezoane, cei trei au fost înlocuiţi cu Chef Samuel Le Torriellec, Răzvan Exarhu şi Liviu Popescu.

În 2019, după doi ani de pauză, MasterChef a revenit cu un nou juriu, format din Joseph Hadad, Silviu Chelaru şi Cosmin Tudoran, dar şi cu un format schimbat. În plus, emisiunea n-a mai avut loc în prime-time de 20:30, ci de la 22:30.

După încă doi ani de pauză, în 2022 MasterChef a revenit cu a cincea variantă de juraţi: Joseph Hadad, Radu Dumitrescu şi Florin Scripcă. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite