„MasterChef”, ultimele audiţii: un concurent a fugit din spital, iar Patrizia Paglieri s-a împrietenit cu un transsexual

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Competiţia culinară „MasterChef” a încheiat audiţiile, marţi seară, la Pro TV. Un concurent care a fugit din spital a furat inimile tuturor cu povestea sa, însă nu şi cu reţeta. Chef Patrizia Paglieri s-a împrietenit cu un transsexual, care a impresionat printr-o reţetă simplă, dar de efect. La finalul audiţiilor, 70 de concurenţi merg mai departe, în cursa pentru tilul de „MasterChef”.

Al treilea episod al show-ului culinar „MasterChef“, difuzat luni, la Pro TV a fost marcat de prezenţa unei concurente care „s-a îmbrăcat ca o prinţesă şi a vorbit ca pe centură“, a „ziaristei porno“, precum şi de „desertul suprem“ al unui tânăr şi de un italian care a reuşit să-i impresioneze pe cei trei membri ai juriului cu o „farfurie-spectacol“. În această seară, chefii Patrizia Paglieri, Florin Scripcă şi Adrian Hădean au dat ultimele şorţuri.

Alina Cosciuc, 27 de ani, a fost prima concurentă din această seara (marţi - n.r.). Tânăra a pregătit o reţetă de ravioli cu spanac şi ricotta, învaţată de la verişoara sa, care este stabilită în Italia. Patrizia, indigantă, i-a atras atenţia încă din primele momente şi i-a spus că ravioli trebuie traşi în tigaie cu sos. Plină de încredere, Alina a spus că ea procedează altfel şi a convins-o pe Patrizia, care i-a acordat un „da“, dar a pus-o să promită că data viitoare va venit cu o reţetă originală. Un răspuns pozitiv a obţinut şi din partea lui Adrin Hădean, însă Florin Scripcă nu a fost mulţumit de sos.

image

Ciprian Ogarcă, cel de-al doilea concurent, are 24 de ani şi spune că ziua în care va câştiga „MasterChef” va fi a doua cea mai fericită din viaţa sa - prima este ziua în care s-a logodit cu prietena sa.

Ciprian a gătit un piure de mazăre cu creveţi în sos de coniac. Dacă partea masuclină a juriului a fost cucerită de sosul de coniac şi i-au spus „da” lui Ciprian, Patrizia nu a fost deloc încântată. „Creveţii sunt ca ciunga şi nu au sare”, a zis Paglieri. Cu două răspunsuri pozitive din partea bărbaţilor, Ciprian a rămas în competiţia culinară de la Pro TV.

Alin Pogărescu, 28 de ani, a venit la „MasterChef” pentru a demonstra contrariul celor care nu cred în el şi a gătit o reţetă de somon cu sos de capere. Deşi Patrizia l-a avertizat de la bun început că nu a ales cel mai inspirat mod de a prepara peştele, Alin, foarte încrezător şi destul de arogant, i-a replicat: „E preparatul meu, îl fac cum  vreau”. Atitudinea sa a lăsat de dorit, însă Adrian Hădean şi FOA au vrut să-l pătreze în competiţie. Patrizia însă s-a întors cu spatele, nu a vrut să-l mai privească şi i-a spus că „numai o nebună poate să stea lângă el”.

image

Valetina Dică, o scriitoare aspirantă care a suferit din dragoste, a venit cu un preparat mai mult simbolic: inimă de vită la jar. „Tu ai venit aici să te faci remarcată, nu ai nicio treabă cu bucătăria”, i-a spus chef FOA concurentei care, în prezent, lucrează la un roman numit „Te iubesc din provincie”. Din păcate, Valetina a obţinut trei de „nu” şi nu a mers mai departe.

Cristina, 18 ani, cea mai tânără concurentă, a fost trimisă înapoi în bucătărie pentru a prepara o reţetă la care ştie că excelează. Tânăra s-a întors în platou cu o reţetă de moulleoux au chocolat şi a mers mai departe în competiţia „MasterChef”.

Petruş Surdeanu, 39 de ani, este din Braşov, iar predispoziţia fiiului său la alergii l-a învăţat să aleagă cu grijă alimentele. Petruş a prezentat juriului o prăjitură cu sfeclă roşie, care a dat-o pe spate pe Patrizia, deşi italianca a recunoscut că sfecla nu este alimentul ei preferat. Chef FOA şi Chef Hădean au fost şi ei de acord cu Patrizia, astfel că Petruş a primit şorţul „MasterChef”.

image

Odette Andreea Mândruţă, cea de-a treia concurentă vegetariană de la „MasterChef”, a pregătit o prăjitură raw-vegană în trei culori cu sos de zmeură şi îngheţată de banane. Patrizia a strâmbat din nas, în timp de chef FOA, convins că Odette poate mai mult, a dus din bucătărie doi peşti: unul l-a curaţat el, drept exemplu, iar pe cel de-al doilea l-a lăsat în mâinile concurentei. „Pentru un bucătar amator, ai curăţat peştele rezonabil“, i-a spus chef FOA înainte de a-i înmâna şorţul.

Popa Ramona, 35 de ani, vine din Sibiu şi este ajutor de bucătar. „Mă simt norocoasă azi“ a spus Ramona, care s-a prezentat cu o reţetă de paste cu creveţi şi dovlecei. De această dată, decizia nu a aparţinut juriului, ci fiului ei, care a spus „da“ pentru mama în locul lui chef FOA.

Competiţia culinară de la Pro TV a continuat cu o porţie de frigărui de cocoş cu hibri şi fructe de mare, gătite de Florin. Deşi Patrizia a crezut că Florin nu are nicio şansă, colegii săi au fost de altă părere, iar Florin a primit şorţul mult aşteptat.

Remus Drăgănescu este atât de pasionat de gastronomie încât a fugit din spital pentru a participa la „MasterChef”. Deşi înainte cu doar două săptămâni de startul competiţie a aflat că are ulcer, Remus nu s-a dat bătut şi crede cu tărie că gătitul poate avea un efect terapeutic. Deşi a primit trei de „nu“, Remus a fost premiat în culise, de Răzvan Fodor, cu un şorţ simbolic, „pentru curaj şi pasiune”.

Florentina Lazăr a reuşit să-i impresioneze pe cei trei chefi atât prin preparatul său, cât şi prin atitudinea ei. După ce chef FOA i-a oferit şorţul, Florentina a sărit în sus de bucurie şi si-a facut o ieşire memorabilă, în şpagat.

image

Mihai Unguru, un tânăr de 28 de ani care lucrează la o firmă de servicii funerare, a gătit friptură de vită cu legume aromate şi a obţinut doi de „da” de la partea masculină a juriului.

Cea mai spectaculoasă prezenţă din această seară poartă numele Nicoale Paul, dar insită să i se spună Cora van Amsterdam, şi este primul concurent transsexual de la „MasterChef”. Agale pe o bicicletă, ca pe străzile din Amsterdam, şi însoţit de câinele său, Max, Cora a cucerit juriul, şi mai ales pe chef Patrizia, cu care s-a împrietenit la cataramă, cu o reţetă simplă, dar de efect: pizza cu legume.

„Noi judecăm întotdeauna mâncarea, niciodată oamenii“ a spus chef Adrian Hădean care i-a înmânat Corei şorţul „MasterChef”, însă nu înainte ca aceasta să-i promită că nu va renunţa niciodata la ţinuta de travestit. 

image

Raluca Mirescu, o tânără de 20 de ani din Braşov, a obţinut sorţul „MasterChef” de la Patrizia, cu ajutorul unei reţete de somon cu legume în papiotă.

Cristina Năstase, Cătălina Mihai şi Alexandru Sasu au trecut, de asemenea, mai departe. Astfel, la sfârşitul sesiunii de audiţii,70 de concurenţi intră în cursa pentru titlul de „MasterChef”.

image
TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite