Finala „Vocea României“, depăşită la nivel naţional de Kanal D: ce audienţe a scos Pro TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragoş Moldovan a câştigat finala Vocea României 2019 FOTO Pro TV
Dragoş Moldovan a câştigat finala Vocea României 2019 FOTO Pro TV

Finala „Vocea României“ a fost depăşită în audienţe, la nivel naţional, de noul serial turcesc de la Kanal D. Totuşi, Pro TV a reuşit să se menţină în topul preferinţelor tinerilor şi ale telespectatorilor de la oraşe.

Finala „Vocea României“ în care Dragoş Moldovan, din echipa lui Tudor Chirilă, a câştigat premiul de 100.000 de euro a fost urmărită de 1,443 milioane de români din toată ţara în fiecare minut, potrivit cifrelor de audienţă publicate de Paginademedia.ro

Totuşi, la nivelul întregii ţări, postul Pro TV a fost depăşit „la mustaţă“ de Kanal D, care a difuzat serialul turcesc „Gulperi“, care a avut o medie de 1,450 de milioane de telespectatori pe minut. 

În schimb, în mediul urban doar vocea a contat. Postul Pro TV a fost lider detaşat, cu 850.000 de orăşeni, în timp ce Kanal D a scos o medie de 600.000 de telespectatori. 

Şi tinerii au preferat finala „Vocea României“, Pro TV ţinând în faţa micilor ecrane 335.000 de persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani. Locul secund a revenit de această dată postului Antena 1, care a difuzat o ediţie Best Of „iUmor“ şi a strâns 215.000 de telespectatori la nivel comercial. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite