Filme poliţiste. Patru recomandări din programul TV de azi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Filme poliţiste
Filme poliţiste

Cei care vor să vadă filme poliţiste în seara aceasta pe micul ecran au la dispoziţie câteva pelicule interesante în program TV de azi.

Filme poliţiste. Banshee. HBO. 23:30. Un fost condamnat preia identitatea şerifului din oraşul Banshee, Pennsylvania.

În acest fel, în ciuda faptului că este vânat de gangsterii pe care îi trădase cu cinsprezece ani în urmă, el îşi vede mai departe de ceea ce ştia cel mai bine. Ceea ce complică foarte mult lucrurile este faptul că locul e plin de corupţie, iar Kai Proctor (Ulrich Thomsen), şi-a ridicat un adevărat imperiu care are la bază brutalitatea, traficul de droguri şi jocurile de noroc. Cu ajutorul lui Sugar Bates (Frankie Faison), un boxer transformat în barman, Lucas reuşeşte să rămână pe poziţii. Cu toate acestea, apetitul pretinsului şerif pentru jafuri îi va aduce numai necazuri.

Filme poliţiste. Spionii. 17:45. AMC. Filmul prezintă povestea adevărată a lui Christopher Boyce, un tânăr american a cărui slujbă de paznic pentru documente secrete îi distruge încrederea în ţara sa şi astfel devine spion pentru Uniunea Sovietică. 

El este ajutat de către prietenul său Daulton. Acest joc de-a spionii nu poate ţine la nesfârşit şi va avea consecinţe dezastruase pentru Boyce şi familia sa.

Filme poliţiste. „Breaking bad”, pe AMC

Filme poliţiste. Jack Ryan: Agentul din umbră. Cinemax. 19:15. Bazat pe personajul creat de maestrul genului de spionaj, Tom Clancy, filmul e un thriller de acţiune care urmăreşte povestea lui Ryan, de la viaţa sa dublă, dar liniştită, ca veteran de război devenit expert pe Wall Street, la iniţierea sa explozivă ca agent CIA care demască un complot terorist la Moscova. 

Ryan pare să fie un expert financiar care oricare altul pentru prietenii şi cei dragi lui, dar, în realitate, el a fost recrutat de CIA cu nişte ani în urmă. Acum e analist financiar care lucrează cu date globale; când descoperă un complot extrem de meticulos planificat de a distruge economia americană şi de a arunca lumea în haos, Ryan devine singurul om care are exact abilităţile necesare pentru a-l opri. 

Astfel, Ryan îşi începe cariera de agent de teren, fiind aruncat fără a fi prevenit într-o lume de suspiciuni, trădări şi forţe letale. Prins între supervizorul său (Kevin Costner), căruia nu-i place să vorbească prea mult, logodnica sa care nu ştie nimic despre adevăratul său job, Cathy (Keira Knightley), şi un oligarh rus genial (Kenneth Branagh), Jack Ryan trebuie să înfrunte o realitate cu totul nouă pentru el, în care nimeni nu prezintă încredere, iar soarta a milioane de oameni depinde numai de capacitatea lui de a descoperi adevărul. 

Filme poliţiste. Breaking Bad: Pe căi greşite. AMC. 23:00. Walter H. White este profesor de chimie, are o soţie însărcinată şi un fiu care suferă de o boală gravă. Când Walter este diagnosticat cu cancer la plămâni, el încearcă să strângă cât mai mulţi bani pentru familia lui. Totuşi, nu poate face acest lucru pe cale legală şi astfel Walter devine traficant de droguri, profitând de cunoştinţele sale de chimie pentru a produce noi substanţe foarte puternice. Cu ajutorul unui fost elev al său, Jesse Pinkman, el operează într-un atelier retras, unde cei doi se ascund de ochii celorlalţi traficanţi de droguri din regiune şi de foştii furnizori ai lui Jesse, care sunt convinşi că Walter este un agent antidrog sub acoperire.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite