Filme de dragoste. Cele mai interesante poveşti pentru seara aceasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Filme de dragoste
Filme de dragoste

Programul TV de azi anunţă câteva filme de dragoste interesante în seara aceasta. Iată câteva recomandări pentru dumneavoastră:

Filme de dragoste. Bărbaţi, femei şi copii. HBO. 21:55. Un grup de liceeni şi părinţii lor descoperă că navigarea pe internet le schimbă relaţiile, felul de comunicare, încrederea în sine şi poveştile de dragoste.

Filme de dragoste. Povestea lui May. Cinemax. 19:15. Pentru că doreşte să oficializeze relaţia cu iubitul musulman, May se întoarce în locul unde se născuse. 

La scurt timp după întâlnirea cu surorile şi părinţii, apar discuţii care o aduc pe femeie în situaţia de a se întreba dacă vrea să facă acest pas. La prima vedere, May Brennan, o creştină de origine arabă din New York, pare a avea tot ceea ce îşi doreşte: este inteligentă, foarte frumoasă, a publicat recent o carte bine primită şi urmează să se căsătorească. 

Alesul ei este Ziad, un intelectual distins care este musulman. Imediat după ce soseşte în Jordan, oraşul natal, lumea ei aparent perfectă începe să se zdruncine serios. Nadine, mama lui May, este împotriva căsătoriei cu un musulman şi este decisă să nu participe la ceremonie, în vreme ce surorile ei, Dalia şi Yasmine, se poartă ca nişte adolescente rebele. 

Pentru ca tabloul de familie să fie complet, mai apare şi înstrăinatul ei tată, Edward, care se recăsătorise recent şi avea şi el ceva de spus în ceea ce priveşte căsătoria fiicei sale. Toate discuţiile care apar la scurt timp după întâlnirea cu surorile şi părinţii o aduc pe femeie în situaţia de a se întreba dacă vrea într-adevăr să se căsătorească. Astfel, existenţa ei bine structurată până atunci dispare de parcă nici nu ar fi existat vreodată, iar May ajunge să aibă tot felul de dileme şi incertitudini în legătură cu pasul important pe care urma să-l facă.

Filme de dragoste. „Decalaj orar”, pe Digi Film

Filme de dragoste. Şef şi puţin mai mult. TV 1000. 21:30.  Când compania sa este achiziţionată de o alta, Dan (Dennis Quaid) este senior advertising executive. Noua orânduire îi impune să lucreze sub comanda lui Carter (Topher Grace), un băiat de douăzeci de ani, fără experienţă.

Exact când situaţia nu poate fi mai sumbră, Dan descoperă că fiica sa, Alex (Scarlett Johansson) s-a îndrăgostit de tânărul său şef. După o serie de evenimente, filmul reuşeşte să rezolve dilema cu ce contează mai mult - experienţa sau tupeul. Final nu prea veridic, dar necesar, reuşit.

Filme de dragoste. Decalaj orar. Digi Film. 20:00. El trebuie să ajungă la o înmormântare. Călătoreşte la clasa întâi într-un avion care merge de la New York la Munchen. Este discret, taciturn, de-a dreptul închis. Ea fuge de un bărbat violent pe care speră să nu-l mai iubească. Pleacă în Mexic la clasa economică spre un job sezonier de cosmeticiană. Atrage atenţia, este extrovertită. Şi, pentru că trebuie să vorbească urgent acasă, îl roagă pe el să-i împrumute o clipă telefonul mobil. 

După ce avioanele sunt anulate din cauza grevei, cei doi ajung să împartă o cameră de hotel. Povestea lor, desfăşurată în 24 de ore printre agitaţia şi debusolarea din aeroport, se încheagă din destăinuiri şi nepotriviri, din gesturi neaşteptate de tandreţe sau tăceri.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite