Filme de comedie. Şase recomandări pentru seara aceasta

0
0
Filme de comedie
Filme de comedie

Programul TV de zi anunţă şi câteva filme de comedie interesante pentru seara aceasta. Iată câteva recomandări pentru dumneavoastră:

Filme de comedie. Viaţă de 5 stele. HBO Comedy. 21:25. Valetul, Chip, un adolescent care îşi doreşte să fie rapper, întâmpină clienţii cu un zâmbet în timp ce încearcă să o impresioneze pe Allison, casiera de la restaurantul de cinci stele. 

Nu este niciun secret că Allison îşi revine după o dezamăgire în dragoste, după ce s-a despărţit de bucătarul Miguel. Caleb, pretenţiosul şef de sală al restaurantului, este unul dintre puţinii oameni care ştiu că Allison este însărcinată şi încearcă să-şi ajute cea mai bună prietenă să găsească din nou fericirea. Donny duce bagajele cu stil, iar soţia lui, DeeDee, recepţioneră, întâmpină clienţii şi va dezvălui un secret din trecutul lui Donny care le va schimba vieţile pentru totdeauna.

Filme de comedie. Dragoste reciclată. Cinemax. 16:50. Această comedie neconvenţională spune povestea lui Hansjörg, un inspector de la salubritate obsedat de perfecţiune, care se îndrăgosteşte de Lily, o chelneriţă fermecătoare care are mania de a strânge în micul ei apartament tot ceea ce alţii aruncă.

Filme de comedie. „Ai tăi, ai mei şi ai noştri”, pe AMC

Filme de comedie. Stewardesa. TV 1000. 20:00. Este atât o comedie hilară cât şi o fabulă romantică, privită prin ochii Donnei Jensen (Gwyneth Paltrow), o tânără idealistă dintr-un orăşel izolat, care visează să ajungă stewardesă. 

Drumul către succes este adeseori dificil. Iar când Donna îşi începe călătoria sub supravegherea lui John Whitney (Mike Myers), legendarul instructor al Liniilor Aeriene Regale, îşi va da seama că lucrurile sunt mult mai grele decât păreau la început. 

Întrebarea este dacă debutul nu prea promiţător o va face să renunţe la visele sale, sau dacă se va transforma în călătoria vieţii ei. 

Filme de comedie. Ai tăi, ai mei şi ai noştri. AMC. 22:00. O comedie de familie. În rolurile principale joacă Lucille Ball, Henry Fonda, Van Johnson, Sidney Miller, Tom Bosley. Un văduv cu 8 copii se căsătoreşte cu o văduvă cu „doar” 10. Ar putea cei 20 să devină vreodată o familie fericită? 

Filme de comedie. „Schimb de dame”, pe HBO

Filme de comedie. Hoţul de maşini. TV 1000. 21:30. Vince (Rossif Sutherland) e un fost pungaş eliberat după cinci ani de închisoare din cauza unui jaf care a degenerat. Încearcă să se îndrepte, însă fostul său boss şi cămătar, periculos de bizarul Kranski (Donald Sutherland), îi aminteşte fără ocolişuri că are de plătit o datorie imensă şi că, până nu şi-o onorează, nu va fi liber.

Filme de comedie. Schimb de dame. HBO. 23:35. În anii '70, un dezvoltator imobiliar corupt din Detroit aranjează cu doi infractori mărunţi să-i răpească soţia, dar aceştia îi dau peste cap planul când se decid să-l şantajeze cu informaţiile despre afacerile lui dubioase obţinute chiar de la cea pe care o răpesc.

Cu douăzeci de ani înainte de Jackie Brown, Ordell Robbie şi Louis Gara ajung să se cunoască la puşcărie, unde sunt amândoi închişi pentru furt de maşini. Când Louis e eliberat, lui Ordell îi vine ideea să şantajeze un dezvoltator imobiliar corupt din Detroit, Frank Dawson, care deţine milioane de dolari ascunşi prin conturi off-shore.    

Mai multe - TV

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite