Filme de comedie. Patru pelicule care vă vor aduce zâmbetul pe buze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care vor să înceapă săptămâna cu zâmbetul pe buze şi să vadă filme de comedie la TV au în programul TV câteva pelicule interesnate.

Filme de comedie. Informatorul! HBO Comedy. 21:10. Mark Whitacre (Matt Damon) este directorul diviziei de produse alimentare organice a ADM, unul dintre cei mai mari producători mondiali din domeniul alimentar. La începutul anilor '90 Mark devine informatorul celor de la FBI - aşa numitul "whistleblower", furnizându-le acestora informaţii despre activitatea companiei. Astfel, sunt deconspirate practicile ilegale de stabilire a preţurilor. Lucrurile iau însă în timp o turnură spectaculoasă, agenţii FBI nemaireuşind să îşi dea seama ce e adevăr şi ce e imaginaţie în raportările zilnice ale lui Whitacre.

Un adevăr istoric transpus în imagini şi scene de acţiune, nu de puţine ori hilare, un personaj carismatic şi foarte bine construit, precum şi umorul negru, sunt elementele cheie ale unei comedii de succes.

Filme de comedie. Doi prieteni si un seducător. HBO. 0:20. Doi tipi căsătoriti îl angajează pe prietenul lor singur să-i ajute să se redefinească pentru a-si salva căsniciile. Dar, în scurt timp, aventurile lor li se vor întoarce împotrivă.

Filme de comedie. „Ed TV”, pe Digi Film

Filme de comedie. Cazurile lui Jack Cloth 3. Cinemax. 23:00. O parodie atotcuprinzătoare despre un detectiv şi crimele pe care el le anchetează. Jack Cloth (John Hannah) este un detectiv britanic singuratic şi alcoolic care a devenit ceea ce este astăzi după moartea misterioasă a soţiei. Când se află în misiune, acesta face echipă cu Anne Oldman (Suranne Jones) şi împreună investighează o serie de crime oribile. Anchetele îi vor purta pe Cloth şi pe Oldman din pădurile înfrunzite, în locuri sinistre sau din casa de lux a unui arogant bucătar TV, în camerele reci de disecţie ale medicului legist Natasha Sachet (Daisy Beaumont).

Filme de comedie. Domnul distruge - tot. AMC. 19:55. Roger Crumpkin este cel mai neîndemânatic angajat al unei firme care distribuie ouă pe piaţă. Însă în ciuda faptului că distruge tot ce atinge, animat de dragostea pentru noua sa prietenă, Roger este gata să înceapă o "cruciadă" împotriva angajatorului său pentru a salva lumea, atunci când descoperă că în ouă sunt introduse anumite substanţe care provoacă dependenţă. 

Filme de comedie. Ed TV. Digi Film. 20:00. Atunci când True TV se află într-o situaţie disperată din cauza căderilor din topuri, Cynthia Topping (Ellen DeGeneres), directorul de programe, vine cu o idee care ar putea avea succes: să prezinte 24 de ore din 24 din viaţa unui om obişnuit. 

Într-un final, găsesc un personaj haios din San Francisco, Ed Pekurny (Matthew McConaughey), angajat al unui magazin de casete video, şi în scurt timp postul TV capătă cea mai mare audienţă, iar eroul principal, devine cea mai mare vedetă.  

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite