Filme de comedie la TV. Şase pelicule de urmărit în acest sfârşit de săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Program TV din acest sfârşit de săptămână anunţă câteva filme de comedie perfecte pentru un weekend cu zâmbetul pe buze. Iată câteva recomandări:

Filme de comedie la TV. Sâmbătă. Cealaltă femeie. 21:00. HBO Comedy. După ce descoperă că iubitul ei este căsătorit, o femeie (Cameron Diaz) încearcă să îşi refacă viaţa distrusă. Dar, când o cunoaşte întâmplător pe soţia înşelată de acesta (Leslie Mann), îşi dă seama că are multe în comun cu ea, iar marea ei inamică devine cea mai bună prietenă a ei. Descoperirea unei a treia aventuri (Kate Upton) le determină pe cele trei femei să pregătească în comun răzbunarea asupra ticălosului care le-a minţit şi le-a înşelat pe toate trei. 

Filme de comedie la TV. Sâmbătă. Păşunea snobilor. TCM. 22:00. Situaţiile comice se vor ţine lanţ la acest exclusivist club de golf. Membrii clubului sunt oameni bogaţi şi excentrici, iar cei care se ocupă de întreţinerea lui sunt săraci şi simpli, obişnuiţi. Danny Noonan este un ambiţios tânăr care le duce mingiile jucătorilor pe terenul de golf de la Bushwood Country Club. Potagonistul peliculei nu are nici cea mai vagă idee în legătură cu ceea ce îi va rezerva viitorul.

Filme de comedie la TV. Sâmbătă. Cină pentru fraieri. Digi Film. 20:00. Tim (Paul Rudd) e un tânăr manager de viitor care primeşte prima sa invitaţie la "cina cu idioţi", un "eveniment" lunar pe care îl găzduieşte şeful său. Răsplata pentru cel care aduce la masă cel mai mare idiot este lauda şi admiraţia întregii firme. Logodnica lui Tim, Julie (Stephanie Szostak), îl convinge că e de prost gust invitaţia, aşa că Tim refuză. Dar, când dă peste Barry (Steve Carell), un modest angajat la fisc care îşi dedică timpul iber construind diorame din şoricei împăiaţi, îşi dă seama că a dat lovitura - a găsit cel mai mare idiot!

Filme de comedie la TV. „Fete moderne”, la AMC

Filme de comedie la TV. Duminică. Hancock. Digi Film. 20:00. Critic, conflictual, sarcastic, şi prost înţeles, eroismele bine-intenţionate ale lui Hancock rezolvă problemele şi salvează nenumărate vieţi, dar par a lăsa în urmă un dezastru. Lumea s-a săturat - oricât de recunoscători ar fi pentru faptul că au eroul lor local, cetăţenii din Los Angeles se întreabă ce au făcut ca să merite un tip ca ăsta. 

Filme de comedie la TV. Duminică. Fete moderne. AMC. 22:00. Geeky Clifford (Clayton Rohner) are o întâlnire cu frumuşica Kelly (Virginia Madsen), dar când vine să o ia de acasă, descoperă că ea a plecat să se vadă cu fostul ei prieten (Stephen Shellen), DJ la un club de noapte. Colegele sale de cameră, Margo (Daphne Zuniga) şi Cece (Cynthia Gibb) îl conving pe Clifford sa le conducă prin Los Angeles pentru o noapte de distracţie nebună.

Filme de comedie la TV. Duminică. În aşteptare. Cinemax. 21:00. Recent părăsit la altar şi concediat, Alan, un tânăr de 20 şi ceva de ani, îşi găseşte un loc de muncă la aeroportul din Dublin. Aici, o reîntâlneşte pe Alice, o tânără din New York cu care, în urmă cu opt ani, avusese o relaţie care se terminase prost.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite