Filme de comedie la TV. Patru recomandări pentru seara aceasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care vor să vadă în seara aceasta filme de comedie au câteva opţiuni interesante prin programul TV de azi. Iată câteva recomandări pentru dumneavoastră

Filme de comedie la TV. Dracula: Un mort iubăreţ. HBO Comedy. Dracula lui Mel Brooks cade sistematic în propriile-i capcane diabolice şi de câte ori se pregăteşte să dea lovitura fatală, ceva nu merge bine şi ratează. Adevăratul secret iese acum la iveală: Dracula e un vampir a cărui neîndemânare înduioşează, atunci când nu stârneşte hohote de râs.

Filme de comedie la TV. Pe oriunde, dar şterge-o! TNT. 19:50. Eastwood s-a încăpăţânat să facă acest film, în ciuda partenerilor săi şi a câştigat peste 15 milioane de dolari din încasări. Spectatorii americani, care în 1978 au avut în cinematografe numai filme „grele” - Vânătorul de cerbi, Întoarcerea acasă, Expresul de la miezul nopţii - şi-au cumpărat floricele şi s-au relaxat urmărind această comedie, fără pretenţii artistice, dar foarte distractivă. Există şi o continuare - Any Which Way You Can (Pe oriunde poţi).

Filmul prezintă aventurile unui bătăuş îndrăgostit şi ale unei maimuţe. Philo - un camionagiu care colindă America în compania urangutanului Clyde şi a lui Orville - îşi câştigă existenţa bătându-se cu diverşi adversari. Când o cunoaşte pe Lynn, se iluzionează că îşi vor face un trai comun; hotărât să nu o piardă, Philo porneşte în căutarea ei. Între timp, mai luptă în câteva meciuri, îşi face duşmani, dar şi o parteneră de nădejde - Echo, de al cărei „ochi de şoim” e nevoie, la un moment dat... Scenele cele mai hilare îi aparţin lui Clyde.

Filme de comedie la TV. „Un soţ în plus”, pe TV 1000

Filme de comedie la TV. Zilele Radioului. Cinemax. 21:00. Filmul e, în egală măsură, o trimitere plină de nostalgie la epoca de aur a radioului, dar şi o evocare - cu tentă autobiografică - a vieţii unei familii evreieşti din Brooklyn-New York, în anii '40, întâmplările şi micile evenimente cotidiene din sânul clanului familial fiind încadrate de muzica şi emisiunile radiofonice ale epocii.

Filme de comedie la TV. Un soţ în plus. TV 1000. 21:30. Vedeta de la postul de radio, Dr. Emma Lloyd (Uma Thurman) şi editorul/logodnicul ei Michael (Colin Firth) credeau că la New York e mai uşor să obţii o autorizaţie de căsătorie decât un carnet de conducere auto. În fond, nu trebuiau să facă nici teste - la sală sau la spital - erau amândoi majori şi nu erau nici rude de sânge. Nu trebuia decât să se ducă la primărie, să plătească taxa şi gata. Nu-i aşa? Ei bine, nu era aşa, pentru că Emma era deja măritată! 

Cum poate o femeie să uite din greşeală că e măritată? Probabil că asta s-ar putea aplica oricui, dar nu şi perfectei doctoriţe Dr. Emma Lloyd, cea cu capul pe umeri, autoarea emisiunii „The Love Doctor”. Mai ales că ea este un fel de guru al New York-ului în materie de relaţii sentimentale, autoarea ghidului de mare succes, „R.E.A.L Love”. 

Dar tocmai când Emma îşi transmitea sfaturile siropoase pe calea undelor, iar unul dintre ascultătorii ei fideli hotăra să-i urmeze sfatul, pompierul Patrick Sullivan (Jeffrey Dean Morgan) şi-a dat seama dezamăgit că viaţa lui amoroasă tocmai se încheiase. Acum, Patrick vrea să se răzbune, iar după ce a citit în ziar anunţul în legătură cu apropiata căsătorie a doctoriţei, el îşi pune la cale răzbunarea împotriva celei ce dădea atâtea reţete de fericire. Nu erau necesare decât câteva ingrediente: o gazdă atotştiutoare de talk show, un pompier furios din New York City, un as în computere care să spargă codurile IT ale primăriei, şi gata! Emma nu se poate căsători pentru că e deja măritată cu . . . Patrick!

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite