Filme de comedie la TV. Patru recomandări pentru seara aceasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Programul TV de astăzi anunţă câteva filme de comedie interesante. Iată câteva recomandări de filme de comedie care probabil vor reuşi să vă aducă zâmbetul pe buze.

Filme de comedie la TV. Intrigi de culise. HBO Comedy. 21:25. Tracy Tumblad, o fată cu păr mare şi cu o inimă şi mai mare, are o singură pasiune - dansul. Visul ei este să apară în "The Corny Collins Show", în cea mai hippy petrecere dance de la TV. Tracy (Nikki Blonsky) pare că se potriveste perfect pentru spectacol cu excepţia unei probleme nu chiar minore - nu se potriveşte deloc. 

Fizicul său dodoleţ a separat-o mereu de mulţime, lucru care îi este amintit de către mama sa iubitoare şi plinuţă, Edna (John Travolta în travesti). Acest lucru nu o opreşte pe Tracy, deoarece fata ştie că ea a fost născută ca să danseze. După cum îi spune tatăl ei Wilbur (Christopher Walken) "Încearcă! Trebuie să te gândeşti la lucruri mari ca să fii mare."

Filme de comedie la TV. Barton Fink. TV 1000. 21:30. Barton Fink e un dramaturg al cărui succes de scenă îi aduce un contract frumuşel la Hollywood. El vrea să termine repede, să ia banii şi să plece, dar, odată ajuns, se găseşte în pană de inspiraţie. Implicarea sa crescândă în treburile comis-voiajorului care stă în camera de alături din hotel îl duce, în cele din urmă, în prag de nebunie.

Pe măsură ce se apropie de final, filmul uimeşte aproape în fiecare scenă. Epoca e creată perfect, montajul şi detaliile amintesc de filmele vremii, iar clue-ul de la sfârşit, cu oroarea, umorul negru, chiar picul de poezie, e senzaţional. 

Filme de comedie la TV. „Căţelul detectiv”, pe Digi Film

Filme de comedie la TV. Căţelul detectiv. Digi Film. 18:25. Aflat în pragul falimentului, Boby Bowfinger (Steve Martin) nu renunţă la visul lui de a deveni regizor şi producător de film, deşi ştie foarte puţine despre meseriile în cauză. Aflat, de asemenea, în pragul disperării, Bowfinger decide că, dacă vrea faimă şi bani, trebuie să acţioneze "acum ori niciodată". Pentru a-şi atinge scopul, îşi formează echipa din câţiva disperaţi ca şi el, numai că ei chiar cred că Bowfinger e marea lor şansă. Cu ajutorul lor, Bowfinger pune la cale un plan ingenios pentru a-l păcăli pe Kit Ramsay (Eddie Murphy), un star în vogă de la Hollywood, să joace în filmul lui cu buget ultra-redus. Astfel, Ramsay are rolul principal într-un film în care nu ştie că joacă? Bowfinger şi echipa lui îl urmăresc pe străzile L.A-lui, întinzându-i capcane, implicându-l în scene de care el habar n-are, aruncându-i replici care îl derutează şi, în cele din urmă, făcându-i viaţa un coşmar.

Filme de comedie la TV. Johnny, vedeta liceului. AMC. 18:30. În ciuda faptului că este mic de înălţime şi sfrijit, Johnny Walker este cel mai talentat fotbalist tânăr din oraş. Acum este perioada recurtărilor şi băiatul nu poate să ia o decizie: să accepte una dintre numeroasele oferte ale şcolilor sportive sau să meargă la un colegiu normal împreună cu iubita lui şi să renunţe la cariera de fotbalist? O comedie despre un star din liceu şi despre cum fiecare ligă importantă din SUA încearcă să-l recruteze promiţându-i ilegal băutură gratuită, marjorete fără prejudecăţi, bani, avioane personale şi? fără teme pentru şcoală.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite