Filme de comedie la TV. Patru producţii care merită urmărite în seara aceasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Filme de comedie la TV
Filme de comedie la TV

Programul TV de azi anunţă câteva filme de comedie interesante. Iată câteva recomandări pentru a începe săptămâna cu zâmbetul pe buze:

Filme de comedie la TV. Să uiţi Parisul. HBO Comedy. 21:55.  Mickey Gordon este un arbitru de baschet, care trebuie să-şi înmormânteze tatăl. La Paris, potrivit ultimei sale dorinţe. În timpul călătoriei, trupul defunctului se rătăceşte, iar Mickey este ajutat să-l recupereze de Ellen Andrews, care îl şi însoţeşte apoi la înmormântare. 

Urmează în mod neaşteptat o dragoste furtunoasă între cei doi şi, rapid, căsătoria. Însă una era la Paris, iar alta este în Los Angeles, unde se întorc după patru săptămâni. Descoperă că sunt total diferiţi şi că le-ar fi mai bine singuri. Povestea lor este rememorată de nişte prieteni, în timp ce îi aşteaptă pe cei doi să sosească la o petrecere pentru a serba o viitoare căsătorie. 

Filme de comedie la TV. Istoria grupului Future Folk. Cinemax 2.21:00. Doi extratereştri de pe planeta Hondo vor să cucerească pământul. Dar când descoperă o invenţie uimitoare specific umană, numită "muzică", îşi abandonează imediat misiunea şi îşi înfiinţează prima formaţie de bluegrass hondoniană din univers: Future Folk!

Filme de comedie la TV. „Oraşul fantomelor”, pe Digi Film

Filme de comedie la TV. Shakespeare îndrăgostit. TV 1000. 19:35. În vara lui 1593, Will Shakespeare (Joseph Fiennes), un tânăr dramaturg care începe să se afirme în lumea teatrală a Londrei, se loveşte de un obstacol de neconceput: o pană teribilă de inspiraţie în plină epocă elisabethană, în care arta spectacolului era în înflorire! Construită după tiparul clasic al scenariului de film american, dar adaptat perfect spiritului şi stilului comediilor lui Shakespeare, povestea continuă, perfect verosimilă pentru secolul al XV-lea ca şi pentru secolul XXI. 

Căci ce nu face tânărul Will să-şi intre iar în mână, când simte că se apropie deadline-ul! Merge la terapeut, păcăleşte directorii de teatru pentru a obţine o amânare până când va găsi inspiraţia să continue piesa care-i fusese comandată, "Romeo şi Ethel, fiica piratului".

Filme de comedie la TV. Oraşul fantomelor. Digi Film. 20:00. Un dentist mizantrop capătă surprinzătoarea abilitate de a comunica cu cei decedaţi, după ce moare pentru şapte minute în timpul unei banale intervenţii chirurgicale. Acum el poate vedea persoanele duse din această lume şi este hărţuit de fantoma unui om de afaceri care-l bate la cap să o împiedice pe fosta sa soţie să se recăsătorească.   

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite