Filme de comedie. Cinci pelicule care merită urmărite în seara aceasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care vor să vadă filme de comedie la TV au la dispoziţie câteva pelicule interesante în seara aceasta în program TV.

Filme de comedie. Dracula: Un mort iubăreţ. 21:30. HBO Comedy. Dracula lui Mel Brooks cade sistematic în propriile-i capcane diabolice şi de câte ori se pregăteşte să dea lovitura fatală, ceva nu merge bine şi ratează. Adevăratul secret iese acum la iveală: Dracula e un vampir a cărui neîndemânare înduioşează, atunci când nu stârneşte hohote de râs.

Filme de comedie. Trei vieţi şi o singură moarte. Cinemax 2. 0:45. Bogătaş care ajută un cuplu tânăr, profesor la Sorbona care devine vagabond sau şef de sală într-un hotel, Marcello Mastroianni întruchipează aici un personaj afectat de sindromul dedublării. Prins în vârtejul acestei poveşti fantastice, Mastroianni trăieşte trei vieţi şi îşi asumă trei destine ce se vor întretăia încontinuu pe toată durata filmului.

Filme de comedie. În pielea lui John Malkovich. 19:40. TNT. Craig Schwartz (John Cusack) este un păpuşar împătimit, care a ajuns să-şi exprime sentimentele aproape numai prin intermediul improvizaţiilor cu marionete, dar talentul cu care a fost hărăzit nu-l ajută să-şi câştige existenţa. De acord, poate că teatrul de marionete e desuet, dar nu e nici pe departe atât de bizar ca noua slujbă a lui Craig, în birourile companiei LesterCorp, situate la etajul şapte şi jumătate într-o clădire din Manhattan. Etajul şapte şi jumătate, este chiar jumătate de etaj, unde oamenii merg aplecaţi şi liftul trebuie blocat cu ranga între etaje la punct fix. 

Filme de comedie. „Întâlnire misterioasă”, pe AMC

Filme de comedie. Totul e iluminat. TV 1000. 19:45. Jonathan, un tânăr american evreu (Elijah Wood din „The Lord of the Rings”), pleacă în căutarea femeii care i-a salvat bunicul - şi ajunge într-un mic orăşel ucrainean şters de pe faţa pământului în timpul invaziei naziste.

Călătoria începe ca un soi de coşmar comic, cu un trio excentric de aşa zişi experţi-ghid: un bunic morocănos care insistă să-şi ia cu el câinele aproape orb, dar fără de care nu poate conduce, şi nepotul său super-entuziast a cărui engleză de baltă, pasiunea pentru cultura retro-pop şi incapacitatea de a tăcea ameninţă să distrugă întreaga călătorie. 

Filme de comedie. Întâlnire misterioasă. AMC. 21:25. Pentru Tom McHugh, un tânăr de 20 de ani care locuieşte cu părinţii într-un cartier bogat din Chicago, sexul rămâne un mister neexplorat. Ca majoritatea tinerilor de vârsta lui, Tom este chinuit de hormoni şi de o imaginaţie mult prea bogată. 

Pasiunea lui se îndreaptă spre o frumoasă tânără, Geena, care locuieşte alături. Spionând-o cu telescopul, Tom se visează împreună cu ea pe o insulă tropicală unde trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Dar este puţin probabil ca între ei să înceapă ceva, deoarece Tom este prea timid şi nu îndrăzneşte să-i dea nici măcar un telefon.     

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite