Filme de acţiune. Şase recomandări pentru seara aceasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Programul TV de azi anunţă câteva filme de acţiune interesante pentru seara aceasta. Iată câteva recomandări pentru dumneavoastră:

Filme de acţiune. Lumea nu e de ajuns. Pro TV. 20:30. În "The World is Not Enough", cel de-al 19-lea film cu James Bond, agentul 007 trebuie încă o dată să salveze lumea, să cunoască femei superbe şi să distrugă cu nonşalanţă ultimele gadget-uri hi-tech construite de Q (Desmond Llewelyn într-o ultimă apariţie) şi de succesorul lui, R (John Cleese).

De data aceasta, Bond (Pierce Brosnan) trebuie să prevină o explozie nucleară într-una din cele mai mari conducte de petrol a lumii şi să o protejeze pe Elektra King (Sophie Marceau), moştenitoarea afacerilor cu petrol ale tatălui său, care a fost ucis. 

Filme de acţiune. O luptă personală 3: Frontul de acasă. HBO. 22:45. Un puşcaş marin se întoarce acasă după o lungă perioadă de timp departe, dar aceasta nu va fi o revenire liniştită de vreme ce va trebui să-şi salveze sora răpită şi să oprească un atac terorist.

Filme de acţiune. Elicopter la pământ. 22:30. Pro Cinema. Iniţial, misiunea soldaţilor americani în Somalia anului 1993 trebuia să se rezume doar la încercarea de a stopa războiul civil şi foametea de acolo. Dar lucrurile au scăpat de sub control. Avioanele americane sunt atacate, iar soldaţii abia pot să facă faţă asaltului. 

Filme de acţiune. „Lumea de dincolo”, pe TV 1000

Filme de acţiune. Ziua Z: Apocalipsa. Cinemax 2. 21:00. Într-o zi ca oricare alta, Gerry Lane se află într-un blocaj de trafic împreună cu familia sa. Ca fost investigator ONU, Lane simte că blocajul din trafic nu e unul obşinuit; cerul e brăzdat de elicoptere de poliţie, iar pe străzi e plin de poliţişti pe motociclete. 

Ceva face ca mulţimi de oameni să se atace cu ferocitate unul pe celălalt - un virus letal care se propagă dintr-o singură muşcătură, şi care tansformă oameni sănătoşi în creaturi de o sălbăticie greu de imaginat. Vecinii se întorc împotriva vecinilor, un străin amabil devine brusc un duşman mortal. Originile virusului sunt necunoscute, iar numărul celor infectaţi creşte exponenţial în fiecare zi, devenind rapid o pandemie globală. 

Filme de acţiune. Lumea de dincolo. TV 1000. 23:30. Secole de-a rândul, două rase au evoluat în paralel, ascunse printre oameni - sofisticaţii şi aristocraticii Vampiri, şi Vârcolacii brutali şi neînfricaţi. Pentru muritori, existenţa lor este o poveste groaznică, un mit. Dar cele două specii sunt rivale în lupta pentru supravieţuire, căci au jurat să ducă un război pe viaţă şi pe moarte, până când pe suprafaţa Pământului va mai rămâne o singură rasă.

Filme de acţiune. Tinereţe încătuşată. AMC. 23:35. Scott Barnes este un alcoolic ce lucrează ca asistent social în locurile rău famate ale Miami-ului şi Tommy este cel mai bun prieten al său. Prietenia lor însemna foarte mult, Tommy îi amintea de fiul său, dispărut în mod tragic. Dar când eşti atât de tânăr e uşor să faci greşeli. Când Scott află că Tommy vinde droguri pentru o organizaţie, YIP, condusă de Carlos, face tot posibilul să-l salveze din anturajul care-l trăgea la fund. Decis să fie lângă Tommy, ceea ce nu a facut pentru fiul său, fiind prea beat ca să reacţioneze, Scott pătrunde într-o lume guvernată de tot ceea ce putea fi mai rău: drogurile, minciuna, trădarea. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite