Filme de acţiune. Producţii care merită urmărite în seara aceasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Programul TV de azi anunţă şi câteva filme de acţiune interesante pentru seara aceasta. Iată câteva recomandări pentru dumneavoastră:

Filme de acţiune. Lunetistul 2. Pro Cinema. 20:30. Thomas Beckett (Tom Berenger), un fost lunetist din trupele de elită ale marinei, este obligat să se întoarcă la vechea sa profesie şi să accepte o misiune ultrasecretă. 

Rolul său este să „aibă grijă” de un general sîrb, care a comis atrocităţi asupra populaţiei musulmane din zonă. Partenerul său în această misiune este un fost condamnat pentru care asasinatul este deja rutină. El este cu atît mai motivat de această misiune cu cît reprezintă şansa sa de libertate.

Filme de acţiune. Mad Max. 23:45. TCM. Într-un viitor probabil post-apocaliptic, un peisaj dezolant, în care puţinii supravieţuitori sunt terorizaţi de bande motorizate, Max - un poliţist blazat de munca pe care o face şi scârbit de ororile întâlnite la tot pasul - vrea să se retragă şi să trăiască liniştit cu soţia şi fiul. Când însă aceştia sunt ucişi de banda lui Toecutter, ca represalii, Max simte că trebuie să-şi răzbune nu numai familia, ci pe toate victimele, şi se transformă într-un justiţiar al şoselelor. 

Cu sufletul mort, ultimul apărător al vieţii începe o vânătoare nemiloasă a acestor indivizi motorizaţi, care se distrează ucigând şi violând nevinovaţi.

Filme de acţiune. „Animal de pradă”, pe Digi Film

Filme de acţiune. Şantaj. 23:45. AMC. Viaţa lui Harry Mitchell (Roy Scheider) - un fabricant din Los Angeles care are o maşină frumoasă, o casă mare şi o soţie care conduce consiliul oraşului - este dată peste cap în momentul în care la uşa să apar trei necunoscuţi care îl şantajează cu o casetă video, pe care el apare alături de tânăra sa amantă. Pentru a evita scandalul, Harry nu se duce la poliţie, ci încearcă să îi păcălească pe cei trei indivizi, deşi îi este ameninţată viaţa. 

Filme de acţiune. Animal de pradă. Digi Film. 21:35. Aaron a omorât patru bărbaţi care se distrau la vânătoare. FBI-ul trimite în cercetare pe agenta Abby Durrell (Connie Nielsen, pe care o ştiţi din "Gladiatorul"). Ea apelează ca ultimă salvare la L.T. Bonham. În cele din urmă arestat, Aaron este trimis la o închisoare din Portland, dar în curând este eliberat de trupele sub acoperire ale Forţelor Speciale, pentru care lucrase. 

Conştient de faptul că agenţii urmăreau să-l facă "dispărut", Aaron face în aşa fel încât camioneta se izbeşte de o stâncă, şi se strecoară în pădurea care înconjură şoseaua. Dar în ciuda numeroaselor eşecuri de până atunci, Biroul continuă să spere că infractorul va fi prins.  

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite