Filme de acţiune. Patru recomandări pentru această seară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Filme de acţiune la TV. Bonnie şi Clyde, pe TCM
Filme de acţiune la TV. Bonnie şi Clyde, pe TCM

Programul TV de astăzi anunţă câteva filme de acţiune interesante. De exemplu, pe TCM va fi pelicula „Bonnie şi Clyde“.

Filme de acţiune. Trage tare şi te scoţi. HBO Comedy. 23:05. Regizorul Michael Bay ne prezintă comedia de acţiune bazată pe incredibila poveste adevărată a unui grup de instructori de fitness din anii '90 de la Miami. În goana lor după Visul American aceştia se decid să dea o lovitură, care ia însă o turnură extrem de periculoasă. 

Filme de acţiune. Anchetă la limită. Pro Cinema. 20:30. Filmul relatează povestea unei crime înfiorătoare, singura de altfel, care a avut loc într-o garnizoană americană, cea mai veche şi mai onorabilă bază militară din SUA. Victima pare aleasă la întâmplare, iar lista suspecţilor este lungă, mergând de la evidenţă la inexplicabil. Ancheta are un final şocant, unul pe care nimeni nu l-ar fi putut prevedea. Când soţia unui sergent este înjunghiată mortal, armata doreşte elucidarea cazului. Însă unul dintre comandanţii investigatori nu crede versiunea oficială şi cercetează, în mod neoficial, cazul. Se afundă atât de profund în el, încât poate să ajungă să îşi sape propriul mormânt. 

Filme de acţiune. „Bonnie şi Clyde“, pe TCM

Filme de acţiune. Mona Lisa. Cinemax. 23:55. Deşi abia a ieşit din închisoare, George reuşeşte să-şi găsească rapid o slujbă. El trebuie să conducă o prostituată de la un client la altul. Iniţial, ei nu se prea îndrăgesc. Oare există vreo şansă ca relaţia celor doi să cunoască vremuri mai bune?

După ce ajunsese în spatele gratiilor pentru că a ales să acopere un şef mafiot, gangsterul George este din nou liber. În scurt timp, el îşi găseşte o slujbă: el trebuie să conducă o prostituată de la un client la altul. Simone este foarte bine cotată, dar nu-l prea îndrăgeşte pe noul său şofer. Cu timpul, George se îndrăgosteşte de ea şi începe să devină protector. Femeia îl imploră să o ajute să o găsească pe cea mai bună prietenă a sa, Cathy, care era tot prostituată.

Filme de acţiune. Bonnie şi Clyde. TCM. 0:20. Clyde Barrow, recent eliberat din închisoare, se reapucă de furat. El o întâlneşte pe Bonnie Parker şi, împreună, vor teroriza sudul Statelor Unite în anii '20. Cei doi mici jefuitoari ajung pe prima pagină a ziarelor pentru crime, după ce au trecut de la benzinării la bănci. În paralel cu încercările poliţiei de a-i prinde, se desfăşoară şi povestea lor de dragoste, toridă şi sexy. Pe capul lor se pune o recompensă şi încep să fie vânaţi. Cei doi sunt prinşi într-o încercuire şi ciuruiţi. Secvenţa aceasta de final a rămas antologică, filmul fiind bazat pe faptele reale - mai romantizate şi cu chipuri mai pline de carismă - ale celebrilor gangsteri.

Filme de acţiune. OZN. Digi Film. 20:00. Într-o seară oarecare, câţiva prieteni ies să petreacă împreună într-un bar. Nimic nu pare să prevestească ceva rău - când, brusc, curentul cade în întreg oraşul. Nimic nu mai funcţionează: fără telefoane, fără lumină, cei cinci încearcă să facă faţa întunericului. Acesta e însă doar începutul: o invazie de OZN-uri declanşează haosul total. În mijlocul confuziei şi ameninţărilor misterioase, prietenii încearcă să înţeleagă ce se întâmplă - şi ce şanse are omenirea să supravieţuiască.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite