Filme de acţiune. Patru pelicule care merită urmărite în seara aceasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Programul TV de azi anunţă şi câteva filme de acţiune destul de atractive. Iată care sunt câteva recomandări pentru seara aceasta:

Filme de acţiune. De ce nu te joci în iad? Cinemax. 23:50. Situaţia devine una foarte sângeroasă după ce aspiranta echipă de filmare The Fuck Bombers intră în conflict cu un şef yakuza care voia să facă un lung metraj cu fiica lui.  

Filme de acţiune. Soldăţeii. TV 1000. 21:30. După ce Globotech, o firmă din industria de armament, preia o companie de jucării, încep experimentele. Se crează o nouă linie de figurine pe care urmau să fie testate tehnici militare de ultimă oră. Aşa sunt creaţi fioroşii soldăţei din Comandoul de Elită, programaţi să caute şi să distrugă blândele Gorgonite, un fel de creaturi extraterestre. Pentru ca totul să fie cât mai real, jucăriilor le sunt montate cele mai puternice cipuri disponibile şi sunt trimise în lume.

Între timp, în liniştitul Winslow Corner din Ohio, proprietarul unui magazin de jucării şi fiul acestuia realizează că sunt în pragul falimentului. Sosirea unui camion cu marfă le redă speranţa că afacerea lor va reuşi să prospere.

Filme de acţiune. „Doamna din Shanghai”, pe Pro Cinema

Filme de acţiune. Hoinarii primejdioşi. TCM. 22:00. Ross Bodine(William Holden) şi Frank Post(Ryan O'Neal) sunt lucrători la o fermă, cam leneşi, cărora le vine ideea să jefuiască o bancă. Odată treaba terminată, cei doi băieţi fug cu prada, dar acum trebuie să înfrunte un alt pericol. Fostul lor şef, înfuriat la culme, i-a trimis pe cei doi fii ai lui pe urmele hoinarilor, pe care trebuie să-i aducă înapoi, de preferinţă morţi. 

Filme de acţiune. Doamna din Shanghai. Pro Cinema. 18:30. Michael O'Hara, în ciuda firii sale raţionale, se angajează ca membru al echpajului unei ambarcaţiuni ce se află în drum spre San Francisco. Între timp ei îl culeg şi pe Grisby, partenerul de afaceri al proprietarului ambarcaţiunii, Arthur Bannister. 

Bannister are o soţie, Rosalie, care se pare că-l place pe Michael mai mult decât pe soţul lei. După o escală la Sausalito, Michael se alătură planului nebunesc a lui Grisby pentru a obţine fabuloasa sumă de 5.000 de dolari cu care să înceapă o nouă viaţă alături de Rosalie. Dar Grisby are grijă să arunce vina pe Michael, aşa că acesta trebuie să facă faţă unei situaţii stranii: să fie apărat de soţul lui Rosalie.  

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite