Filme de acţiune la TV. Patru recomandări pentru seara aceasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care doresc să vadă filme de acţiune la TV în seara aceasta au la dispoziţie câteva alegeri interesante de făcut din programul TV.

Filme de acţiune la TV. Nu capitulăm! Pro Cinema. 20:30. Jason Stillwell, un fan Bruce Lee, a fost bătut de multe ori şi acum se antrenează după modelul lui Lee. În scurt timp va veni momentul ca Jason să-şi folosească noile deprinderi pentru a salva oraşul Seattle de o organizaţie criminală, al cărei cel mai bun luptător de arte marţiale este crudul Ivan. 

Filme de acţiune la TV. Bullitt. TCM. 22:00. Frank Bullitt este ales de către Chalmers, un politician ambiţios, să asigure securitatea unui mafiot care trebuie să depună mărturie în defavoarea unui influent om politic. Încercând să-l înlăture, banda acestuia doboară un poliţist, prietenul lui Bullitt. 

Implicat, de astă dată, personal, în urmărirea ucigaşilor colegului său, Bullitt stinghereşte, prin râvnă, politica venală a unor cercuri influente, ceea ce-l aduce în război cu şefii, mizând cu întreaga carieră într-un joc care e departe de a-l arăta câştigător.

Filme de acţiune la TV. „Ucenic pentru crimă”, pe HBO

Filme de acţiune la TV. Jaf cu stil. Digi Film. 0:20. În momentul în care carismaticul criminal Bobby Comfort (James Marsters) se hotărăşte să renunţe la stilul de viaţă pe care îl ştie din totdeauna şi să joace cinstit, îşi dă seama că tentaţia crimei şi a câştigului este mai puternică decât orice. Prietenul său Sammy (John Cassini) îi face o ofertă pe care nu o poate refuza - şansa de a lua parte la un jaf de 10 milioane de dolari. 

Bobby Comfort nu poate zice nu şi se implică repede într-un lanţ de jafuri strălucite care au drept ţintă cele mai scumpe hoteluri din New York. Bazat pe fapte adevărate, "Cool Money" urmăreşte trei hoţi încă activi, dar aflaţi la apogeul carierei, păcălind autorităţile, punând în dificultate paza celor mai sigure hoteluri din lume şi plănuind jaful vieţii lor. 

Filme de acţiune. Ucenic pentru crimă. HBO. 0:15. Când JR (Brenton Thwaites) e trimis la închisoare pentru o infracţiune minoră, el devine ucenicul lui Brendan Lynch (Ewan McGregor), inamicul public numărul unu din Australia. 

Când JR îl ajută pe Brendan să evadeze, cei doi sunt acum fugari şi între ei se formează o relaţie complicată în care unul devine dependent de celălalt. JR deprinde repede năravurile lumii infracţionale, unde viaţa e ca un joc de şah. Pentru a deţine controlul, trebuie mereu să fii cu câteva mişcări înaintea oponentului tău. Dacă pierzi controlul, rişti să devii pion într-un joc foarte periculos.

Iar acum pun la cale o lovitură periculoasă, pentru lingourile de aur dorite de toţi. E tot mai ataşat de Tasha, şi tot mai distant faţă de Brendan, şi se trezeşte că acum nu mai poate juca la întâmplare, ci e nevoit să-şi anticipeze fiecare mişcare dacă vrea să nu i se dea mat! 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite