Filme de acţiune interesante din programul TV de azi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Program TV. Filme de acţiune
Program TV. Filme de acţiune

În seara aceasta sunt câteva filme de acţiune la TV care merită urmărite. Iată câteva recomandări din program TV azi.

Program TV azi. Filme de acţiune. Aproape letală. HBO. 22:35. O tânără antrenată la o şcoală pentru agenţi speciali îşi doreşte o adolescenţă normală. De aceea îşi înscenează moartea şi se înscrie la liceu. Dar, în scurt timp, află că liceul reprezintă o mare provocare.

Program TV azi. Filme de acţiune. Furie dezlănţuită II. Pro Cinema. 20:30. Devenită agent activ CIA, Cynthia Rothrock pleacă la Jakarta pentru a face investigaţii asupra unui bancher bănuit că spală bani proveniţi din vânzarea de droguri. Acolo se întâlneşte iar cu prietenul ei, Preston Michaels (Richard Norton) poliţistul australian. 

Preston renunţase însă la insigna lui de LAPD şi preferase să devină chelner în Indonezia. Odată "echipa" reunită, cei doi sunt de neoprit, înarmaţi şi periculoşi.

Program TV azi. Filme de acţiune. „American Hustle”, pe Digi Film

Program TV azi. Filme de acţiune. Agentul Cody Banks. TV 1000. 19:30. Cody Banks (Frankie Muniz) pare adolescentul tipic - îi place skateboarding-ul, urăşte matematica, maică-sa îl scoate din minţi şi se simte ca un idiot în prezenţa fetelor. Dar Cody ascunde un mare secret, pe care nu-l ştie nimeni, nici familia şi nici măcar prietenii lui cei mai buni: este agent sub acoperire pentru CIA. Cody trăieşte visul oricărui copil: special antrenat de CIA la o bază ultra-secretă, abil deghizată în tabără de vară, Cody conduce maşina ca un cascador, se bate ca un profesionist, are un arsenal de "jucării" care de care mai sofisticate, iar şefa sa este o femeie supersexy, Ronica Miles (Angie Harmon). 

Prima sa misiune este aceea de a se împrieteni cu o liceană pe nume Natalie Connors (Hilary Duff), pentru a-l spiona pe tatăl său, un cercetător angajat într-un proiect de distrugere a planetei, cu ajutorul unor roboţi miniturali, numiţi nano-roboţi.  

Program TV azi. Filme de acţiune. American Hustle. Digi Film. 21:45. Un film de ficţiune care se petrece în lumea fascinantă a unuia dintre cele grozave scandaluri ale anilor 1970, "American Hustle/Ţeapă în stil american" spune povestea unui escroc genial, Irving Rosenfeld (Christian Bale), care alături de seducătoarea şi parşiva sa parteneră, Sydney Prosser (Amy Adams), este obligat de împrejurări să lucreze cu un agent FBI, plin de idei trăsnite, Richie DiMaso (Bradley Cooper). 

DiMaso îi impinge pe cei doi în sferele puterii şi ale Mafiei din New Jersey, care sunt pe cât de fascinante pe atât de periculoase. Jeremy Renner îl interpretează pe Carmine Polito, un politician vehement şi oportunist din New Jersey, care se trezeşte prins ca într-un cleşte între escroci şi agenţii federali. Imprevizibila soţie a lui Irving, Rosalyn (Jennifer Lawrence), ar putea fi cea care adaugă picătura care va duce la prăbuşirea întregului edificiu.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite