Filme de acţiune care nu trebuie ratate, din program TV de azi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care vor să vadă filme de acţiune în seara aceasta au în program TV de azi câteva pelicule interesante de văzut.

Program TV azi. Filme de acţiune. Smokey şi Banditul. TNT. 19:15. Încântătorul şi vorbăreţul camionagiu numit Bandit (Burt Reynolds) trebuie să ducă un transport de bere dintr-un capăt de ţară în celălalt. Asta nu este deloc o bagatelă, deoarece Buford T. Justice (Jackie Gleason), un şerif cam încuiat, se află pe urmele sale. 

Pregătiţi-vă să porniţi la drum pe autostăzi alături de Bandit (Burt Reynolds), un amuzant camionagiu care vorbeşte repede şi care porneşte într-o cursă nebună contra cronometru. 

El trebuie să ducă un transport de bere dintr-o parte în cealaltă a ţării. Până aici, nimic neobişnuit pentu el, însă pe urmele sale se află Buford T. Justice (Jackie Gleason), un şerif cam încuiat, care ţine musai să îl înveţe ceva respect pentru lege. 

Program TV azi. Filme de acţiune. Provocarea campionilor. AMC. 18:55. Un motocrosist nesigur, dar simpatic arată ce ştie cu adevărat când intră în competiţie împotriva unui prieten vechi devenit rival. Filmul prezintă competiţia acerbă cu scene spectaculoase de motocros.

Program TV azi. Filme de acţiune. „Prins la înghesuială”, pe TV 1000

Program TV azi. Filme de acţiune. Vice. HBO. 23:55. În locul din titlu, clienţilor li se îndeplinesc cele mai fanteziste dorinţe. Locuitorii arată, gândesc şi simt ca oamenii, fără să şi fie aşa ceva. Când o roboată evadează, pornesc după ea poliţiştii, ca să evite violenţele.

Program TV azi. Filme de acţiune. Prins la înghesuială. TV 1000. 23:10. Elegant, bine îmbrăcat şi politicos eroul nostru (Daniel Craig) arată ca un om de afaceri obişnuit. S-a îmbogaţit din comerţul cu cocaină şi ecstasy, tratându-le ca pe o marfă oarecare, fără să pună mâna pe ele sau să-şi dea în vileag identitatea. 

A venit momentul în care s-a decis să se retragă din afaceri, căci mai este încă în floarea vârstei şi se cuvine să se bucure de roadele muncii sale. Vor fi suficiente câteva zile ca să-şi piardă urma, aşa crede el. Cam acesta este planul. Dar, ca orice plan bine făcut, şi acesta se poate duce de râpă.

Şeful bandei Jimmy Price (Kenneth Cranham) îi cere însă două ultime favoruri. Fiica şefului suprem Eddie Temple ( Michael Gambon), dependentă de droguri, a dispărut fără urmă şi Price vrea ca eroul nostru (numit doar XXXX) să o găsească. Pare foarte simplu. La fel şi cel de al doilea favor : un alt traficant greu, pe nume The Duke (Jamie Foreman) a pus mâna pe un transport serios de ecstasy. Price are nevoie acum de un intermediar care să pună la cale un aranjament pentru cumpărarea drogurilor.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite