„Ferma“, cele mai mari audienţe din sezon: câţi români au urmărit duelul din care Miss România a ieşit învingătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ediţia de joi seară a emisiunii „Ferma“ a înregistrat cele mai bune audienţe din acest sezon şi clasat Pro TV pe primul loc, la nivel comercial depăşind concurenţa cu cifre de trei ori mai mari.

Reality show-ul „Ferma“, al cărei prezentatoare este Mihaela Rădulescu, a înregistrat cele mai bne audienţe din acest sezon cu ediţia de aseară, în care Miss România 2016, Ioana Filimon, a învins-o în duel pe bloggeriţa Carmen Negoiţă, potrivit Paginademedia.ro.

La nivel naţional, 1,6 milioane de români au urmărit emisiunea, ponderea publicului urban fiind cea mai mare - peste 900.000 de telespectatori de la oraşe. 

Mai mult, la nivel urban, Pro TV s-a distanţat remarcabil de concurenţă, având cifre cât Kanal D, Antena 3 şi Antena 1 la un loc, acestea fiind urmărite de 348.000 de persoane, 315.000, respectiv 296.000 de telespectatori. De remarcat mai este şi faptul că Antena 1 s-a clasat pe locul 3, fiind depăşită de Antena 3.

La nivel comercial, show-ul „Ferma“ a fost urmărit de 440.000 de tineri, în timp ce Antena 1 avea 140.000 de telespectatori.  

În ediţia de aseară, Carmen Negoiţă a fost eliminată din show-ul „Ferma“ în urma unui duel cu Ioana Filimon, în faţa căreia, surprinzător pentru unii, nu a reuşit să marcheze niciun punct. 

Carmen Negoiţă este al patrulea concurent care părăseşte Ferma, după instructoarea de zumba Ame, dansatorul şi coregraful Emil Rengle şi cântăreţul Jorge

   

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite