Emisiunea „Acces Direct” ar urma să fie scoasă din grila de programe de la Antena 1. Care este motivul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirela Vaida

Emisiunea „Acces Direct” prezentată de Mirela Vaida, ar urma să fie scoasă din grila de programe de la Antena 1 şi mutată la Antena Stars, conform surselor Cancan.ro. Decizia a fost luată din cauza amenzilor încasate de la CNA.

„Accces Direct” a primit cea mai mare amendă din ultimii trei ani cu o ediţie în care un conflict dintre doi soţi invitaţi în emisiune nu a fost luat în serios de oaspeţii din platou, iar câteva luni mai târziu s-ar fi descoperit că femeia ar fi fost ucisă de bărbatul care o ameniţa.

Astfel, emisiunea a fost scancţionată cu suma de 150.000 de lei pentru ediţiile din 22.12.2020, 8.01.2021 şi 17.05.2021.

„Noi nu putem vorbi despre o relaţie de cauzalitate între ceea ce se s-a întâmplat în emisiuni, putem vorbi de complicitate şi instigare la crimă. E ca şi cum noi asistăm la spânzurătoare. Ce se întâmplă în emisiune este valorificarea unor stereotipuri care duc la moarte. Tot formatul emisiunii este să exploateze tot ce este din senzaţional. Ameninţarea cu moartea e faptă penală, se petrece în studio. Modelul acestei emisiuni poate fi urmat de mai mulţi oameni din ţară”, a declarat Mircea Toma pentru paginademedia.ro.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite